Blasfemie! Dodge a lansat Challenger-ul cu tractiune integrala

Blasfemie! Dodge a lansat Challenger-ul cu tractiune integrala
  • Dodge a lansat Challenger GT
  • Acesta beneficiaza de tractiune integrala si motor V6
  • Pretul de pornire este de 34.490 de dolari
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Dodge au lansat versiunea Challenger GT. Aceasta vine cu tractiune integrala si cu un propulsor Pentastar V6 de 3.5 litri. Pretul de pornire este de 34.490 de dolari.

Masinile americane sau muscle-car-urile au fost intotdeauna privite cu admiratie de pasionatii auto. Tot timpul am fost fascinati de sunetul motoarelor V8, de statura unui muscle-car si de ce nu, de forta bruta de care acestea dadeau dovada.

2017 Dodge Challenger GT

Insa, traversam vremuri tulburi in care industria auto s-a schimbat extrem de mult, iar masinile americane pur-sange devin incet incet istorie. Dupa Ford-ul Mustang cu motor EcoBoost, un nou exemplu este cea mai recenta versiune lansata de americanii de la Dodge, botezata Challenger GT.

2017 Dodge Challenger GT

Aceasta beneficiaza de o tractiune integrala, iar sub capota regasim un motor V6 Pentastar de 3.5 litri, capabil de 305 cai putere si 360 Nm cuplu. Acesta dispune de o transmisie automata ZF cu 8 trepte, iar partea buna, sa spunem asa, este ca foloseste aceeasi cutie de transfer ca si Charger-ul AWD.

2017 Dodge Challenger GT

Multumita acesteia din urma, puterea motorului este transmisa in mod obisnuit rotilor din spate, si este redirectionata si puntii fata atunci cand situatia o cere.

2017 Dodge Challenger GT

La exterior, Dodge-ul Challenger GT nu se diferentiaza prea mult de versiunea obisnuita, si propune jante pe 19 inch imbracate cu anvelope all-season, o aripa spate subtila si lumini de ceata.

2017 Dodge Challenger GT

Pasagerii vor fi intampinati in habitaclu cu scaune incalzite si ventilate imbracate in piele Nappa, un sistem de infotainment cu display de 8.4 inch, si volan incalzit. Pentru 995 de dolari in plus, constructorul american ofera pachetul GT Interior care mai adauga pe dotarile mentionate mai sus, extra piele Nappa, alcantara, un volan sport si un sistem audio cu 9 boxe.

2017 Dodge Challenger GT

Pretul de pornire al Dodge-ului Challenger GT este de 34.490 de dolari, ceea ce inseamna ca este mult mai ieftin decat rivalii sai, Mercedes-ul C300 4Matic Coupe, Infiniti-ul Q60 sau BMW-ul 430i xDrive. Insa, un muscle car cu tractiune integrala si motor V6? Noi spunem pas.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze 2017 Dodge Challenger GT
mai multe