BMW a confirmat zvonurile: vestea care ii va bucura pe fanii masinilor bavareze

BMW a confirmat zvonurile: vestea care ii va bucura pe fanii masinilor bavareze
  • BMW este pe cale sa reinvie emblema CSL
  • Informatia vine de la seful diviziei M
  • Noile modele ar putea avea si patru usi
Distribuie pe Facebook

BMW a lansat in urma cu numai cateva zile primul M5 cu tractiune integrala din istoria companiei. Nu este insa singura surpriza pregatita de bavarezi fanilor marcii.

BMW a lansat cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt primul M5 cu tractiune integrala din istoria companiei. Modelul bavarez este pus in miscare de o motorizare V8 si foloseste un sistem cu vectorizare a cuplului.

Drept urmare, cei 600 de cai putere ai unitatii de 4.4 litri pot fi livrati exclusiv puntii spate prin simpla apasare a unui buton. Cu ambele punti 'activate' insa, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza numai 3.4 secunde.

Proiectat pentru a concura impotriva unui Mercedes E63 AMG mai performant ca oricand, primul M5 cu tractiune integrala din istoria companiei nu este singura surpriza pregatita de BMW. O spune insusi Frank Van Meel, seful diviziei M.

Conform oficialului olandez, urmeaza lansarea unei noi serii CSL. Spre deosebire insa de modelele care au purtat anterior aceasta sigla, viitoarele automobile ar putea fi disponibile la vanzare si in caroserii cu patru portiere.

Tot de la Frank Van Meel, seful diviziei BMW M, mai aflam si ca versiunile Coupe Sport Light vor inlocui modelele GTS. Compania bavareza va oferi in continuare, la fel ca si pana acum de altfel, variantele Competition Pack / Coupe Sport (CS).

La acest moment nu exista niciun fel de informatie cu privire la data la care va fi lansat primul CSL din noua serie. Ultimele zvonuri din presa auto sugereaza insa ca automobilul respectiv va avea la baza actualul M2 Coupe.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Septembrie 2017