BMW a iesit cu un comunicat dupa informatiile scurse in presa. Ce se intampla cu modelul M850i xDrive

BMW a iesit cu un comunicat dupa informatiile scurse in presa. Ce se intampla cu modelul M850i xDrive
  • BMW publica primele informatii oficiale cu privire la noul M850i xDrive
  • Producatorul bavarez anunta un motor V8 twin-turbo cu 530 CP si 750 Nm
  • Nu lipsesc nici cutia automata Steptronic sau tractiunea integrala xDrive
Distribuie pe Facebook

La mai putin de o zi de la scaparea in presa a mai multor informatii oficiale cu privire la viitoarea versiune de motorizare M850i xDrive, BMW vine cu un comunicat si confirma faptul ca respectivul automobil va fi pus in miscare de o motorizare V8 twin-turbo de 530 CP.

Continua seria dezvaluirilor interesante cu privire la urmatoarea generatie a modelului BMW Seria 8. Iar astazi insasi compania bavareza sta in spatele noilor detalii oficiale despre viitorul concurentul al automobilului mare de lux Mercedes S-Class Coupe.

Subiectul principal al materialului publicat de producatorul din Munchen il reprezinta chiar versiunea de motorizare M850i xDrive, despre care presa a reusit deja sa afle ca va fi pusa in miscare de un motor V8 twin-turbo cu 530 CP sub capota.

Lucru confirmat de BMW in urma cu doar cateva momente, compania bavareza dezvaluind inclusiv cuplul maxim al respectivei unitati pe benzina: 750 Nm. De livrarea valorilor maxime catre roti se va ocupa o cutie automata de tip Steptronic, cu opt trepte de viteza.

Dupa cum o sugereaza si termenul xDrive din denumire, versiunea de motorizare M850i xDrive va beneficia in standard de tractiune integrala; sistemul lucreaza alaturi de un diferential activ la nivelul puntii spate pentru a oferi intotdeauna un maximum de aderenta.

Raman un mister performantele in linie dreapta ale viitorului model BMW M Performance, insa sunt mari sanse ca sprintul 0 - 100 km/h sa dureze mai putin de patru secunde. Ca o comparatie, vechiul M6 Coupe avea nevoie de 4.2 secunde pentru aceeasi proba.

Intr-un final, materialul publicat de oficialii companiei bavareze in dimineata acestei zile mai anunta pentru versiunea de motorizare M850i xDrive si un sistem de directie integrala, plus o suspensie cu bare stabilizatoare active si, evident, mai multe moduri de condus.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (41) Poze BMW M850i xDrive
mai multe