Totul a fost dat in vileag de presa germana. Motorul surpriza pe care BMW il va instala sub capota noului Seria 8

Totul a fost dat in vileag de presa germana. Motorul surpriza pe care BMW il va instala sub capota noului Seria 8
  • Noul BMW Seria 8 va fi oferit si intr-o versiune M850i
  • Aceasta urmeaza sa ofere un V8 twin-turbo de 530 CP
  • Pachetul tehnic va fi completat tractiunea integrala xDrive
Distribuie pe Facebook

Presa germana publica noi informatii referitoare la urmatoarea generatie a modelului BMW Seria 8. Premiera mondiala a automobilului de lux din Munchen va avea loc la mijlocul lunii iunie.

Intreaga planeta se pregateste de mult anticipata premiera mondiala a noului BMW Seria 8, programata pe data de 15 a lunii iunie. Pana atunci insa, presa germana scoate la iveala o serie proaspata de informatii cu privire la viitorul automobil de lux din Munchen.

Conform publicatiei Bimmer Today, concurentul versiunii in doua portiere a modelului Mercedes S-Class va fi disponibil la vanzare inclusiv intr-o versiune M Performance. Este vorba, mai precis, despre o varianta comercializata sub indicativul M850i xDrive.

Sub capota se va ascunde o motorizare V8 twin-turbo, capabila sa produca undeva in jurul a 530 CP. Un sistem inteligent de tractiune integrala va fi oferit in standard - evident, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h ar putea dura mai putin de patru secunde, potrivit sursei citate.

Chiar daca va primi cea mai potenta versiune, noul Seria 8 nu este nici pe departe singurul automobil oferit de BMW intr-o varianta M Performance cu motor V8 twin-turbo. De un tratament similar se bucura si ultima generatie a modelului Seria 5, in cazul in care te intrebai cumva.

Rivalul companiei din Munchen pentru Audi S6 este insa nevoit sa se multumeasca cu doar 463 CP. Si cu toate acestea, brosura oficiala a germanului M550i xDrive reuseste sa sprinteze de la 0 la 100 km/h exact in patru secunde - cu 0.4 secunde mai repede decat vechiul M5 F10.

Ajunsi la final, revenim la subiectul principal al materialului, si anume M850i xDrive. Care, dupa cum am tot precizat de-a lungul ultimelor saptamani si luni, va fi surclasat de primul M8 din toate timpurile, despre care se spune ca va gazdui in compartimentul motor 600+ CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe