BMW a lansat de curand acest model, insa tu nu il poti avea

BMW a lansat de curand acest model, insa tu nu il poti avea
  • BMW a lansat in China versiunea Sedan a noului Seria 1
  • Modelul bavarez are la baza platforma UKL cu tractiune fata
  • Clientii vor putea opta pentru unitati cu pana la 231 CP
Distribuie pe Facebook

Nu atat din motive financiare, cat din pricina faptului ca automobilul cu pricina va fi disponibil la vanzare exclusiv pe piata din China.

Pentru prima oara intr-o perioada de aproximativ 12 ani, modelul Seria 1 de la BMW isi va putea intampina clientii inclusiv intr-o versiune cu patru portiere.

Din pacate pentru cei care visau de mult la un rival pentru Audi A3 Sedan si Mercedes CLA, respectivul automobil nu va ajunge si in showroom-urile companiei bavareze de pe teritoriul Europei.

Cu aceeasi situatie se vor confrunta si americanii, proaspat lansatul BMW Seria 1 Sedan urmand a fi disponibil la vanzare exclusiv pe piata din... China.

BMW Seria 1 Sedan

Asadar, inainte sa intrebi, iti spunem din proprie initiativa ce vom pierde cu totii: pentru inceput, platforma UKL cu tractiune fata sau integrala folosita, printre altele, si de ultimele aparitii din gama Mini.

In ceea ce priveste gama de motorizari, informatiile venite tocmai din celalalt capat al lumii anunta un BMW Seria 1 Sedan cu unitati turbo in trei sau patru cilindri.

Vorbim, mai exact, despre propulsoare cu capacitati de 1.5 sau 2.0 litri, care pun la dispozitia celui aflat la volan - prin intermediul unei manuale cu sase rapoarte ori automate cu opt trepte de viteza, pana la 231 cai putere.

BMW Seria 1 Sedan

BMW Seria 1 SedanBMW Seria 1 Sedan

Fiindca atat timpul din dreptul sprintului 0 - 100 km/h, cat si valoarea caracteristica vitezei maxime raman un mister pentru moment, trecem la...

... modul in care se prezinta departamentul exterior. Nicio surpriza nu ne intampina aici, noul BMW Seria 1 Sedan preluand majoritatea elementelor stilistice de la varianta livrata la pachet in trei sau cinci portiere.

Situatia se repeta la nivel interior, acolo unde clientii compactei bavareze se vor bucura si de climatizare automata, Head-Up Display sau ecran de 8.8 inch.

BMW Seria 1 Sedan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW Seria 1 Sedan
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2016