BMW a lansat in Romania cel mai ieftin Seria 6. Noul model costa cu 23.000 mai putin decat versiunea Gran Coupe

  • Noul BMW Seria 6 GT porneste in Romania de la 63.249 de euro
  • Automobilul bavarez ofera in versiunea de baza un 2.0 turbo
  • Gama de motorizari cuprinde inclusiv trei unitati in sase cilindri
Distribuie pe Facebook

Lansat oficial la inceputul acestei toamne, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, noul BMW Seria 6 Gran Turismo ajunge pe piata din Romania la un pret de 63.249 de euro. Modelul bavarez costa astfel cu aproximativ 23.000 de euro mai putin decat un 640i Gran Coupe, cel mai ieftin Seria 6 vandut de BMW pana acum.

Unul dintre cele mai controversate produse din istoria moderna a companiei BMW, modelul Seria 5 Gran Turismo a primit la inceputul acestei toamne o noua sansa la celebritate. Automobilul marcii bavareze cauta acum succesul sub forma unei denumiri proaspete - Seria 6 GT, si este disponibil la vanzare pe piata din Romania de la 63.249 de euro.

Versiunea de baza gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo de doi litri si 258 de cai putere, cuplata la o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune spate. In aceasta configuratie, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in 6.3 secunde, viteza maxima este de 250 km/h, pe cand consumul mediu variaza intre 6.2 si 6.6 litri de carburant la 100 de kilometri.

BMW Seria 6 Gran Turismo - Poze noi

BMW Seria 6 Gran Turismo - Poze noi

Potrivit datelor furnizate de BMW, cel mai ieftin Seria 6 dispune in standard de blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 18 inch, dar si piele Dakota. Fara niciun cost suplimentar sunt oferite, de altfel, si climatizarea automata, scaunele fata cu reglare electrica, navigatia Professional ori sistemele de asistenta la franare si parcare (fata / spate).

La capitolul optionale avem de precizat celebrul pachet M Sport, o varietate de nuante metalizate pentru caroseria in cinci portiere sau afisajul pe parbriz, de exemplu. In plus costa, de asemenea, si farurile adaptive cu tehnologie LED, jantele din aliaj pe 19 inch, pielea Nappa, climatizarea automata cu control pe patru zone, scaunele fata cu functie de memorare a pozitiei si afisajul pe parbriz.

Exceptand benzinarul turbo de doi litri si 258 de cai putere ascuns sub capota variantei de baza 630i, noul BMW Seria 6 Gran Turismo mai este comercializat in compania altor trei unitati cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri. Numai doua dintre acestea sunt pe motorina, insa tractiunea integrala este posibila in toate cazuril - 640i, 630d si 640d.

BMW Seria 6 Gran Turismo - Poze noi

BMW Seria 6 Gran Turismo - Poze noi

BMW Seria 6 Gran Turismo - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (60) Poze BMW Seria 6 Gran Turismo - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2017