BMW a lansat, in sfarsit, masina asteptata de romani. Ce putere are motorul diesel si cat costa in Romania

BMW a lansat, in sfarsit, masina asteptata de romani. Ce putere are motorul diesel si cat costa in Romania
  • Noul BMW X5 xDrive40d porneste in Romania de la 76.220 euro
  • Automobilul bavarez ofera un sistem de propulsie micro-hibrid
  • Modelul BMW X6 xDrive40d costa cel putin 82.110 euro
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 18 inch, blocuri optice cu tehnologie LED, dar si tapiterie din piele sintetica.

Dezvelit oficial chiar la mijlocul lunii februarie, cel mai nou membru al familiei BMW X5 G05 se vinde in Romania la preturi incepand de la putin peste 76.200 de euro. Comercializat sub indicativul xDrive40d, respectivul model aduce in prim plan un propulsor diesel cu sase cilindri in linie, de trei litri si aproximativ 340 de cai putere, cuplat la o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

Meniul disponibil continua, dupa cum precizam si acum circa sase saptamani, cu un starter-generator pe 48 de volti, care ofera alti 11 CP, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp de 5.5 secunde.

In ceea ce priveste echiparea standard, ei bine... noul BMW X5 G05 xDrive40d se poate lauda inclusiv cu jante din aliaj pe 18 inch, blocuri optice cu tehnologie LED, dar si tapiterie din piele sintetica. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite si volanul multifunctional, climatizarea cu reglare automata a temperaturii, asistentul la parcare, sistemul audio cu sase difuzoare, iluminarea ambientala, serviciile ConnectedDrive.

Optional, clientii modelului cu propulsie micro-hibrida pot opta (si) pentru vopsea metalizata, ornamente Individual, pachet M Sport, jante din aliaj de pana la 22", tapiterie din piele Vernasca, suspensie M adaptiva, directie integrala etc.

Asa cum era de asteptat, noul model xDrive40d poate fi comandat si in haine de BMW X6 G06, cu mentiunea ca pretul minim de achitat se ridica la suma de 82.110 euro, potritiv informatiilor publicate pe site-ul importatorului local. Si in cazul de fata acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp de 5.5 secunde, acul vitezometrului urmand a se opri din urcat la 245 km/h, se mai arata in brosura.

Noul BMW X5

Noul BMW X6 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
mai multe