BMW a lansat pe piata masina care seamana cu Kia. Costa 37.900 de euro si ofera, in versiunea de baza, un motor cu numai trei cilindri in linie

BMW a lansat pe piata masina care seamana cu Kia. Costa 37.900 de euro si ofera, in versiunea de baza, un motor cu numai trei cilindri in linie
  • BMW a lansat pe piata masina care seamana cu o Kia
  • Costa 37.900 de euro si ofera, in versiunea de baza, un motor cu numai trei cilindri in linie
Distribuie pe Facebook

Noul autoturism de clasa compacta masoara doar 4.361 de milimetri in lungime, pe cand ampatamentul nu depaseste 2.67 metri, potrivit listei cu specificatii de ordin tehnic.

Dezvaluit intregii planete acum mai bine de cinci ani - inca de la sfarsitul primaverii lui 2019, cel mai recent Seria 1 din istorie a revenit, de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: BMW a prezentat oficial, chiar pe parcursul zilelor trecute, o varianta imbunatatita a modelului care concureaza impotriva unor nume precum Audi A3 sau Mercedes A-Class - aceasta cauzand nenumarate controverse din pricina exteriorului a la Ford Fiesta ori Kia Ceed, in functie de persoana ascultata.

La interior, noul automobil de segment C adopta un display color masiv, impartit in doua zone diferite de lucru, pentru afisarea tuturor informatii si detaliilor vitale - de la instrumentele de bord pana la comenzile caracteristice sistemului de climatizare cu reglare automata a temperaturii, cu mentiunea ca de la orizont nu lipsesc, daca mai trebuia cumva precizat, nici scaunele actionate electric, cu functie de incalzire, instalatia audio de inalta fidelitate, afisajul pe parbriz, lumina ambientala, conform comunicatului acordat presei.

In plan tehnic, proaspat lansatul BMW Seria 1 Facelift nu ofera decat doua unitati pe benzina - un I3 cu capacitate de 1.499 de centimetri, plus tehnologie MHEV la 48 de volti pentru un total sinonim cu pana la 170 CP, respectiv unul in patru pistoane, de 2.0 litri, cu 300 de cai putere. Care ii confera optiunii comercializate sub indicativul BMW M135 xDrive atat un sprint de la 0 la 100 km/h - cu acceleratia la podea, in 4.9 secunde, cat si o viteza de top limitata electronic la 250 de kilometri pe ora.

Acelasi vehicul vandut la preturi incepand de la suma de 37.900 de euro isi va mai intampina viitorii cumparatori si alaturi de un diesel I4 de 1.995 de centimetri cubi - cu sau fara electrificare, de 150 ori 163 CP.

BMW Seria 1 Facelift

BMW Seria 1 Facelift

BMW Seria 1 Facelift

BMW Seria 1 Facelift

BMW Seria 1 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (155) Poze BMW Seria 1 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Iunie 2024