BMW a publicat acum TOATE IMAGINILE. Uite cum arata noua masina cu TRACTIUNE FATA a bavarezilor!

BMW a publicat acum TOATE IMAGINILE. Uite cum arata noua masina cu TRACTIUNE FATA a bavarezilor!
  • BMW publica primele imagini si detalii ale noului Seria 1
  • Modelul bavarez a ramas fara sistemul de tractiune spate
  • Propulsia este asigurata de motorizari cu pana la 306 CP
Distribuie pe Facebook

BMW a publicat la inceputul acestei saptamani primele fotografii si informatii referitoare la cea de-a treia generatie a modelului Seria 1.

Oferita in premiera pe o platforma cu tractiune fata, compacta companiei bavareze iese in evidenta printr-un aspect familiar, cu influente de X2 si Seria 3. Asa cum era de asteptat, versiunea de performanta M135i - dezvelita la randul ei in cursul zilei de astazi, vine cu diferite elemente sportive, precum spoilerele fata / spate agresiv stilizate, jantele de dimensiuni generoase sau evacuarea cu doua terminatii.

In ceea ce priveste partea tehnica, renuntarea la configuratia RWD inseamna inclusiv sfarsitul motorizarilor I6, clientii fiind nevoiti sa se multumeasca de-aceasta data cu propulsoare in doar trei si patru cilindri. Potrivit primelor informatii oficiale, puterile maxime variaza intre 116 si 306 CP, de livrarea valorilor respective catre roti urmand a se ocupa fie o cutie manuala, fie una automata (Steptronic ori DCT).

Noul BMW Seria 1

Revenind la versiunea de performanta BMW M135i, de pe lista atractiilor principale nu lipseste nici macar sistemul xDrive, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza numai 4.8 secunde - sau 4.7 secunde cu pachetul M Performance disponibil optional, in cazul de fata. Viteza de top a modelului care concureaza cu Audi S3 si Mercedes A35 AMG este limitata la 250 km/h.

Programata sa ajunga in showroom-uri inainte de sfarsitul acestei an, cea de-a treia generatie a compactei bavareze este, in mod surprinzator, cu cinci milimetri mai scurta decat masina pe care o inlocuieste. Trendul continua cu ampatamentul mai mic cu aproximativ 20 de milimetri, in timp ce latimea si inaltimea au crescut - cu 34, respectiv 13 milimetri, conform datelor date chiar astazi publicitatii.

Din punct de vedere tehnologic, noul BMW Seria 1 se poate lauda cu instrumente de bord digitale, display de pana la 10.25 inch pentru sistemul de infotainment, dar si afisaj pe parbriz, de exemplu. Alte echipamente oferite standard si / sau contracost includ blocuri optice Full-LED, suspensie adaptiva, cheie digitala, plus camera pentru marsarier, Lane Change Warning, Active Cruise Control.

Noul BMW Seria 1

Noul BMW Seria 1

Noul BMW Seria 1

Noul BMW Seria 1

Noul BMW Seria 1

Noul BMW Seria 1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (66) Poze Noul BMW Seria 1
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Mai 2019