Noua masina cu tractiune fata de la BMW a ajuns mai devreme pe internet. Poza pe care bavarezii o vor stearsa de urgenta

Noua masina cu tractiune fata de la BMW a ajuns mai devreme pe internet. Poza pe care bavarezii o vor stearsa de urgenta
  • Noua masina cu tractiune fata de la BMW a ajuns mai devreme pe internet
  • Poza pe care bavarezii o vor stearsa de urgenta
Distribuie pe Facebook

Data lansarii oficiale nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister, insa anumite voci vorbesc chiar despre noiembrie 2021.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sapte ani, prima generatie a masinii oferite sub denumirea de Seria 2 Active Tourer se pregateste sa paraseasca definitiv linia de productie. O noua formula a rivalului de la BMW pentru Mercedes B-Class va debuta insa peste doar cateva saptamani, pe parcursul lunii viitoare, asa cum precizam si anterior.

Scapata, de curand, cu numai doua zile in urma, pe internet, spre marea disperare a bavarezilor, respectiva reteta cuprinde inclusiv o grila frontala de dimensiuni mai mult decat generoase, care contrasteaza puternic blocurile optice subtiri.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu o capota scurta a motorului si prize uriase de aer, printre altele, in timp ce meniul de la interior nu reprezinta, in clipa de fata, decat un mister. Sansele ca urmatoarea generatie a masinii oferite sub denumirea de Seria 2 Active Tourer sa preia cateva dintre piesele noului Seria 1 urca insa pana la 100%.

O alta mare necunoscuta o reprezinta optiunile care vor forma gama de motorizari, rivalul de la BMW pentru Mercedes B-Class fiind asteptat sa ofere diferite unitati pe benzina si motorina, eventual electrificate cu un sistem MHEV sau PHEV.

View this post on Instagram

A post shared by CocheSpias (@cochespias)

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2021