BMW a publicat acum toate pozele posibile si imposibile: noua masina a bavarezilor are motoare in trei cilindri si sisteme de tractiune fata! Cum arata in realitate

BMW a publicat acum toate pozele posibile si imposibile: noua masina a bavarezilor are motoare in trei cilindri si sisteme de tractiune fata! Cum arata in realitate
  • BMW a publicat acum toate pozele posibile si imposibile
  • Noua masina a bavarezilor are motoare in trei cilindri si sisteme de tractiune fata!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Daca vine vorba, in schimb, despre lista cu dotari si echipamente disponibile, din meniu nu lipsesc nici farurile adaptive cu LED, sistemul de infotainment cu display tactil de 10.7 inch sau scaunele fata cu functie de masaj.

Anuntat cu o singura saptamana in urma, inca din primele zile ale lunii curente, noul Seria 2 Active Tourer nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare. Privit de la exterior la interior, respectivul BMW se remarca instant prin grila uriasa a radiatorului - contrastata puternic de blocurile optice frontale inguste.

O serie de elemente laterale proeminente, jantele din aliaj cu diametrul de pana la 19 inch si stopurile cu tenta fumurie promit sa atraga, la randul lor, privirile tuturor persoanelor din jur, atat celorlalti participanti la trafic, cat si pietonilor din statii sau de pe trotuare.

BMW Seria 2 Active Tourer

BMW Seria 2 Active Tourer

BMW Seria 2 Active Tourer

Meniul specific proaspat lansatei masini cu tractiune fata a bavarezilor continua, de data aceasta de cealalta parte a portierelor - la nivelul central al panoului de bord, cu doua display-uri color de dimensiuni generoase. Cu unul dedicat instrumentelor digitale si configurabile, celalalt sistemului de infoitanment, bineinteles.

Reteta pusa la dispozitia amatorilor de tehnologie moderna cuprinde inclusiv faruri adaptive cu LED, afisaj pe parbriz, scaune fata cu functie de masaj, Apple CarPlay si Android Auto, incarcare wireless a telefonului mobil, instalatie audio de la Harman Kardon s.a.m.d.

Comercializat de BMW la preturi incepand de la 34.750 de euro - daca vine cumva vorba despre piata din Germania, noul Seria 2 Active Tourer isi va intampina clientii exclusiv in patru versiuni de motorizare. Lista cu optiuni este deschisa de varianta 218i, pusa in miscare de un propulsor cu trei cilindri, de 1.5 litri si 136 CP.

Unitatea mentionata anterior insoteste, dupa cum precizam si la momentul lansarii oficiale, si configuratia cunoscuta sub denumirea 220i, insa intr-o aroma cu 156 CP, in timp ce varful gamei 223i mizeaza pe un I4 de doi litri si 204 CP, conform fisei cu specificatii tehnice.

Intr-un final, masina cu tractiune fata a bavarezilor a mai pregatit si o formula 218d cu motor in patru cilindri, de 2.0 litri si 150 CP. O cutie automata in sapte rapoarte - cu dublu ambreiaj, este oferita in standard pe toate variantele de motorizare puse la vanzare, cu variantele 220i si 223i plusand cu un mild-hybrid pe 48V.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (96) Poze BMW Seria 2 Active Tourer
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2021