BMW a publicat astazi toate filmele. GALERIE VIDEO COMPLETA cu noul X4

BMW a publicat astazi toate filmele. GALERIE VIDEO COMPLETA cu noul X4
  • BMW a lansat la mijlocul acestei saptamani un nou X4
  • Gama de motorizari ofera unitati cu pana la 360 CP
  • Premiera publica va avea loc luna viitoare, la Geneva
Distribuie pe Facebook

BMW a lansat la mijlocul acestei saptamani o noua generatie a modelului X4. Premiera publica va avea loc luna viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Dupa aproximativ patru ani de activitate si 200.000 de exemplare comercializate la nivelul global, primul X4 din istoria companiei BMW paraseste definitiv linia de productie. Un nou model a fost prezentat oficial chiar la sfarsitul acestei luni si se anunta mai atragator ca oricand.

Cel putin din punct de vedere tehnic, crossover-ului cu alura de coupe al producatorului de automobile din Munchen oferind in premiera absoluta si versiune de motorizare M40d. Pusa in miscare de o unitate diesel de trei litri si 326 CP, aceasta face suta in numai 4.9 secunde.

In acelasi timp, noul BMW X4 ofera in continuare si o varianta M40i, sub capota careia se ascunde un motor pe benzina de trei litri si 360 CP. In cazul de fata, acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza 4.8 secunde, un timp similar cu cel reusit de singurul M5 cu propulsie V10, generatia E60.

Asa cum era de asteptat, compania bavareza vine cu o serie de optiuni si pentru clientii ceva mai cumpatati, precum noul X4 xDrive20i de 184 CP sau X4 xDrive20d cu 190 CP la datorie. Exista si cateva solutii de mijloc, in speta X4 xDrive25d (231 CP), X4 xDrive30d (265 CP) si X4 xDrive30i (252 CP).

Din punct de vedere estetic, noul BMW X4 pastreaza formula care l-a facut celebru, cu o parte frontala alungita si un portbagaj scurtat, insa vine cu mai multe detalii proaspete la nivel de detalii. Spoilerele fata / spate ori blocurile optice cu tehnologie LED sunt doar cateva exemple in acest sens.

La nivel de interior, crossover-ului cu alura de coupe al producatorului de automobile din Munchen imprumuta plansa de bord a modelului X3. Plus anumite echipamente, printre care si display-ul tactil de 10.25 inch al sistemului de infotainment, capabil sa recunoasca inclusiv anumite gesturi.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2018