BMW a publicat deja preturile noului X7. Cea mai ieftina versiune costa aproape cat un Seria 7

BMW a publicat deja preturile noului X7. Cea mai ieftina versiune costa aproape cat un Seria 7
  • Noul BMW X7 porneste in Germania de la 84.300 de euro
  • Cea mai ieftina versiune ofera un motor diesel cu 265 CP
  • Modelul de top ascunde sub capota o herghelie de 400 cai
Distribuie pe Facebook

Pentru inceput, clientii vor avea de ales intre doua motorizari diesel si una singura pe benzina, care ofera puteri maxime de pana la 400 CP.

La doar o singura zi de la publicarea primelor fotografii si informatii oficiale referitoare la modelul X7, BMW a monopolizat din nou internetul. De-aceasta data pentru a dezvalui sumele de achitat in cazul SUV-ului cu trei randuri de scaune.

Un concurent direct pentru Range Rover si Mercedes GLS, acesta porneste in Germania de la 84.300 de euro. Drept urmare, este cu doar 9.500 de euro mai ieftin decat cel mai accesibil Seria 7, in speta varianta de motorizare 730d.

BMW X7 - Noi poze

BMW X7 - Noi poze

In schimbul respectivei sume de bani, clientii primului X7 din istoria companiei BMW vor primi modelul diesel de 3.0 litri si 265 CP, care accelereaza de la 0 la 100 km/h in sapte secunde. Consumul mediu de carburant: 6.5 - 6.8 litri/100 km.

Pentru 2.000 de euro in plus sau un total de 86.300 de euro, SUV-ul german cu trei randuri de scaune pune la bataie un benzinar de 3.0 litri si 340 CP. Astfel, timpul necesar realizarii sprintului 0 - 100 km/h coboara pana la 6.1 secunde.

Ultima solutie oferita de noul BMW X7, la nivel de propulsie, este celebra unitate diesel cu patru turbine, care insoteste versiunea M50d. La 109.900 de euro este, de altfel, si cea mai scumpa optiune pe care o au cumparatorii la dispozitie.

Deloc surprinzator, fiecare dintre variantele anterior mentionate vin alaturi de o echipare standard extrem de bogata, cu transmisie automata, jante pe 20 inch si tapiterie din piele. Standard este, de altfel, si tractiune integrala xDrive.

Clientii mai pretentiosi au si ei numeroase moduri in care isi pot transforma viitorul BMW X7 in SUV-ul cu trei randuri de scaune. Farurile laser, scaunele cu pasaj ori instalatia audio Bowers & Wilkins sunt doar cateva exemple in acest sens.

BMW X7 - Noi poze

BMW X7 - Noi poze

BMW X7 - Noi poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW X7 - Noi poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Octombrie 2018