BMW a scos pe strazi masina pe care o va lansa in toamna, la Frankfurt. FOTO

BMW a scos pe strazi masina pe care o va lansa in toamna, la Frankfurt. FOTO
  • BMW publica primele fotografii oficiale ale noului X2
  • Sefii companiei au ales pentru aceasta sesiune un exemplar camuflat
  • Premiera mondiala are loc in toamna, la Salonul de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Gama de modele a producatorului german de automobile BMW se va imbogati din aceasta toamna, atunci cand va fi organizat Salonul International de la Frankfurt 2017, cu un nou membru.

Adio, filme si fotografii spion: BMW a publicat in urma cu numai cateva momente primele imagini oficiale ale noului X2, automobil anticipat de compania bavareza cu ajutorul unui concept lansat in toamna anului trecut.

Nu exista insa niciun motiv real de bucurie pentru fanii companiei BMW, oficialii producatorului bavarez de automobile alegand sa scoata pe strazi, pentru sedinta foto anterior mentionata, un exemplar X2 camuflat la exterior.

BMW X2 - Primele poze

BMW X2 - Primele poze

In plus, pentru ca meniul sa fie complet, cei de la BMW au ales sa nu dezvaluie si secretele tehnice ale noului X2, drept pentru care ne vom indrepta atentia catre ultimele zvonuri cu privire la modelul producatorului bavarez.

Zvonuri care, dupa cum am tot precizat in ultima perioada de timp, anunta o platforma cu tractiune fata imprumutata de la actualul X1 si o gama de motorizari cu maximum patru cilindri, asemeni aceluiasi X1.

Livrarea valorilor maxime catre roti se va face - in functie de versiune, prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte sau al unei transmisii automate cu opt trepte de viteza, in timp ce un sistem 4x4 va fi oferit optional.

Mai multe informatii oficiale cu privire la varianta de serie a conceptului BMW X2 vom afla cel mai probabil in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto programat sa se desfasoare la Paris intre 14 si 24 septembrie.

Tot atunci vom avea ocazia de a descoperi inclusiv ce au mai pastrat designerii BMW din liniile si formele conceptului X2, dar si cum au ales oamenii producatorului bavarez de automobile sa creioneze interiorul noului model.

BMW X2 - Primele poze

BMW X2 - Primele poze

BMW X2 - Primele poze

BMW X2 - Primele poze

BMW X2 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW X2 - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 August 2017