BMW confirma lansarea noului X7. Ce stim deocamdata despre viitorul varf de gama al bavarezilor

BMW confirma lansarea noului X7. Ce stim deocamdata despre viitorul varf de gama al bavarezilor
  • BMW confirma lansarea noului X7
  • Acesta va fi cel mai mare si cel mai scump SUV din gama
  • Ar putea fi prefatat de un concept care ar urma sa fie prezentat la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Constructorul din Munchen a oferit cateva detalii despre viitorul X7. Cel mai mare si cel mai scump SUV din istoria nemtilor va fi prefatat de un concept care va debuta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Oficialii BMW au deschis zilele trecute sticlele cu sampanie cu ocazia lansarii noului X3, prilej cu care au oferit mai multe informatii importante si despre lansarea noului model X7. Prototipul a fost surprins de mai multe ori in teste, insa din cauza camuflajului des care ii acoperea caroseria, nu putem spune prea multe despre detaliile de design.

Insa, ceea ce putem preciza este ca noul X7 va fi disponibil pe piata incepand de la sfarsitul anului 2018 si va fi asamblat la uzina bavarezilor din Spartanburg, Statele Unite ale Americii. Aici sunt construite si celelalte modele ale gamei X, iar fabrica a devenit de curand cel mai mare centru de productie al grupului german.

Stim deja ca acest nou SUV va fi cel mai mare si cel mai scump model din gama, si ca va fi disponibil in numeroase configuratii. Desi deocamdata sunt doar zvonuri, versiunea de baza ar urma sa coste aproximativ 130.000 de dolari, iar o viitoare varianta de lux cu numai patru locuri va putea fi achizitionata pentru mai bine de 200.000 de euro.

Totodata, fanii modelelor prietenoase cu mediul inconjurator vor putea opta pentru versiunea plug-in hybrid, iar cei care pun accentul pe sportivitate vor putea alege o posibila varianta de performanta M sau M Performance.

Asa cum spuneam mai sus, nu putem spune prea multe despre designul noului X7, insa ne-am putea face o prima idee cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie, unde BMW va aduce cel mai probabil un concept care sa prefateze versiunea de productie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2017