BMW confirma noile M2 Coupe si M4 GTS. Fara voia sa, ce-i drept

BMW confirma noile M2 Coupe si M4 GTS. Fara voia sa, ce-i drept
  • BMW confirma lansarea noilor M2 Coupe si M4 GTS
  • Primul ar trebui sa intre in productie in noiembrie
  • Despre cel de-al doilea model nu se cunoste inca nimic
Distribuie pe Facebook

Un document prezentat cu ocazia BMW Internet Market Workshop confirma ceea ce fanii marcii bavareze asteptau sa auda demult: un M2 Coupe si o versiune GTS a noului M4 sunt deja pe drum.

Nu, nu avem si alte detalii "oficiale" cu privire la cele doua modele de inalta performanta, drept pentru care tinem sa reamintim cateva dintre zvonurile ce au invadat recent presa de specialitate din intreaga lume.

Cele mai multe dintre acestea au ca subiect principal BMW-ul M2 si dau ca sigura intrarea in productia de serie a super-coupe-ului bavarez de clasa compacta incepand cu luna noiembrie a anului curs.

Daca este sa dam crezare surselor din spatele informatiilor in cauza, viitorul model bavarez de inalta performanta ar urma sa ascunda sub capota acelasi 3.0 turbo precum versiunea M235i, cu mentiunea ca unitatea in sase cilindri va fi modificata pentru un total de 380 CP.

Numeroase imbunatatiri vom regasi, cel mai probabil, si la nivelul suspensiei, respectiv sistemului de franare, in timp ce de livrarea valorilor maxime catre puntea spate este de asteptat sa se ocupe transmisia DCT in sapte rapoarte.

Pe plan estetic, noul BMW M2 ar trebui sa urmeze reteta vechiului 1M Coupe, caz in care pachetul exterior va fi compus din spoilere fata si spate agresiv-stilizate, plus extensii generoase pentru aripile laterale.

Despre viitorul M4 GTS nu putem spune prea multe, exceptand faptul ca nu este exclus viitorul model bavarez de inalta performanta sa aduca un plus de putere, respectiv un minus de greutate comparativ cu varianta sa standard.

Mai mult de-atat, echiparea propulsorului bi-turbo de trei litri cu sistemul de injectie de apa regasit in dotarea Safety Car-ului pentru MotoGP 2015 ar urma sa fie o surpriza extrem de placuta. Asta in cazul in care va deveni cumva realitate...

BMW confirma noile M2 Coupe si M4 GTS

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2015