BMW dezvaluie noul Seria 2 Active Tourer cu pachet M Sport

BMW dezvaluie noul Seria 2 Active Tourer cu pachet M Sport
  • BMW a dezvaluit noul Seria 2 Active Tourer cu pachet M Sport
  • Monovolumul bavarez se remarca printr-un plus de agresivitate
  • Lista cu bunatati include numeroase detalii sport
Distribuie pe Facebook

BMW spera sa mai dreaga din aspectul complet inestetic al noului Seria 2 Active Tourer cu ajutorul pachetului optional M Sport. Va reusi oare constructorul bavarez sa-si duca la bun sfarsit misiunea sau monovolumul sau va arata si mai ridicol decat in mod normal? Raspunsul il regasim chiar in imaginile de mai jos.

Asemeni celorlalte automobile din gama constructorului bavarez, noul BMW Seria 2 Active Tourer cu pachetul M Sport iese in evidenta printr-un plus de vizibil de sportivitate, spoilerele fata si spate remarcandu-se acum printr-un design agresiv stilizat.

Mai mult de-atat, pe langa prizele frontale supradimensionate si difuzorul posterior de aer, primul model cu tractiune fata din istoria companiei germane s-a mai ales si cu praguri laterale proeminente, shadow line, plus jante cu aspect unic, pe 17 sau 18 inci.

BMW Seria 2 Active Tourer cu pachet M Sport

Vestile bune nu se opresc insa aici, noul BMW Seria 2 Active Tourer cu pachetul M Sport reusind sa atraga toate privirile asupra sa si datorita caroseriei finisate in nuanta Estoril Blue, respectiv garzii la sol reduse cu pana la zece milimetri in urma instalarii suspensiei M Sport.

In ceea ce priveste aspectul interior, lista cu atractii principale include volan cu design in trei spite, scaune fata sport, plus o tapiterie din material exclusiv si praguri accesorizate cu logo-ul M.

Asadar, ajunsi la final, tinem sa reamintim ca primul automobil cu tractiune fata din istoria constructorului bavarez este disponibil la lansare in compania a trei motorizari diferite, dintre care doua pe benzina si unul pe motorina.

BMW Seria 2 Active Tourer cu pachet M Sport

BMW Seria 2 Active Tourer cu pachet M SportBMW Seria 2 Active Tourer cu pachet M Sport

Altfel spus, viitorii clienti vor avea la dispozitie, pentru inceput, o versiune BMW 218i Active Tourer, care ascunde sub capota un motor turbo de 1.5 litri si 136 cai putere, care promite un consum mediu de carburant de 4.9 litri la 100 de kilometri.

Urmatorul pe lista, modelul BMW Seria 218d Active Tourer se bucura de prezenta sub capota a unei unitati turbodiesel de doi litri, 150 cai putere si 330 Newton-Metri, a carei atractie principala este data de consumul mediu de carburant de numai 4.1 litri la 100 de kilometri.

Varful de gata este reprezentat de varianta BMW Seria 225i Active Tourer livrata la pachet impreuna cu o unitate 2.0 turbo de 231 cai putere, capabile sa-i imprime monovolumului german atat acceleratie de la 0 la 100 km/h in 6.8 secunde, cat si o viteza maxima de 235 kilometri pe ora.

BMW Seria 2 Active Tourer cu pachet M Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW Seria 2 Active Tourer cu pachet M Sport
mai multe