BMW dezvaluie noul Seria 6 M Sport Edition

BMW dezvaluie noul Seria 6 M Sport Edition
Incepand cu luna iulie a acestui an, iubitorii de automobile speciale vor avea la dispozitie o noua optiune: modelul BMW Seria 6 M Sport Edition, ce va fi disponibil atat ca Gran Coupe, cat si intr-o versiune Coupe, respectiv o varianta Convertible.
Distribuie pe Facebook

Disponibil la vanzare incepand cu luna iulie a acestui an, la un pret momentan neanuntat, noul BMW Seria 6 M Sport se remarca la exterior printr-un plus de agresivitate, pachetul aerodinamic M si jantele pe 19 inci cu design in cinci spite duble fiind principalele atractii vizuale regasite aici.

BMW Seria 6 M Sport Edition

De asemenea, tot la nivel de aspect exterior, editia speciala a impresionantului automobil bavarez mai iese in evidenta si prin insertiile de LED-uri regasite la nivelul partii frontale, dar si prin etriele finisate in negru, respectiv tips-urile sistemului de evacuare accesorizate cu o nuanta de negru cromat.

BMW Seria 6 M Sport Edition

In ceea ce priveste interiorul, noul BMW Seria 6 M Sport Edition se poate lauda cu un mixt de lux si sportivitate, lista cu picanteriile magice regasite aici incluzand in componenta sa, pentru inceput, un volan M cu design in trei spite, plus scaune sport imbracate intr-o combinatie de alcantara si piele Nappa.

BMW Seria 6 M Sport Edition

De asemenea, cu aceeasi piele Nappa ne intalnim si la nivelul panoului de bord, unde cusaturile contrastante vor face cu siguranta deliciul celor pana la patru pasageri pe care-i poate gazdui interiorul. In plus, nu lipsesc din meniu nici tehnologiile de ultima ora, precum sistemul de infotainment cu display de 10 inci, camerele pentru marsarier si vedere laterala sau sistemul de detectare a unghiului mort.

BMW Seria 6 M Sport Edition

Asa cum precizam si ceva mai sus, noul BMW Seria 6 M Sport Edition va fi disponibil la vanzare incepand cu luna iulie a acestui an, atat ca Gran Coupe, cat si intr-o versiune Coupe, respectiv o varianta Convertible.

Distribuie pe Facebook
mai multe