BMW lanseaza noul X2 xDrive25e. Versiunea plug-in hybrid parcurge 57 de km fara sa consume strop de benzina

BMW lanseaza noul X2 xDrive25e. Versiunea plug-in hybrid parcurge 57 de km fara sa consume strop de benzina
  • Preia sistemul de propulsie plug-in hybrid de la X1
  • Autonomie electrica de pana la 57 de kilometri
  • Spatiu mai mic in portbagaj comparativ cu un X2 normal
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile lanseaza o versiune plug-in hybrid pentru modelul X2. Denumita oficial X2 xDrive25e aceasta propune o autonomie electrica de pana la 57 de kilometri.

Pana acum, BMW X2 putea fi comandat numai alaturi de propulsoare conventionale, pe benzina sau diesel, insa in scurt timp clientii vor putea opta si pentru o versiune plug-in hybrid, botezata X2 xDrive25e.

BMW X2 xDrive25e

Bavarezii tocmai au publicat primele informatii despre aceasta si aflam ca de fapt preia sistemul de propulsie de la X1 plug-in hybrid. Asta inseamna un motor pe benzina de 1.5 litri si o unitate electrica, acest ansamblu urmand sa dezvolte in total 220 de cai putere si 385 Nm cuplu.

Transmisia automata cu sase trepte vine alaturi de o tractiune integrala xDrive iar de alimentarea motorului electric se ocupa o baterie cu capacitatea de 10 kWh. In aceste conditii, BMW declara o autonomie electrica de pana la 57 de kilometri.

BMW X2 xDrive25e

Daca folosesti un BMW i Wallbox, acumulatorul se incarca pana la 80% din capacitate in 2 ore si 25 de minute. Pentru 100% trebuie sa astepti 3 ore si 10 minute.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Ianuarie 2020