Tocmai ce-au ajuns pe internet. Acestea sunt primele imagini oficiale ale noului BMW M2 Coupe!

Tocmai ce-au ajuns pe internet. Acestea sunt primele imagini oficiale ale noului BMW M2 Coupe!
  • Primele imagini oficiale ale noului M2 facelift au ajuns pe internet
  • Sportiva bavarezilor de la BMW prezinta modificari subtile la exterior
  • Viitorii clienti vor primi cel mai probabil in continuare 370 cai putere
Distribuie pe Facebook

Chiar daca au trecut numai doi ani de la premiera sa mondiala, ei bine... versiunea M a modelului BMW Seria 2 se pregateste deja de un prim facelift.

Succesorul modelului 1 M Coupe, noul BMW M2 a debutat oficial in toamna anului 2015, cu un motor I6 single-turbo de trei litri si aproximativ 370 de cai putere sub capota.

Astazi, la mai putin de 24 de luni distanta de la momentul respectiv, o versiune imbunatatita a sportivei bavareze de clasa compacta a aparut de nicaieri pe internet.

'Furate' de pe site-ul bmw.be, imaginile care anunta un facelift timpuriu pentru modelul BMW M2 Coupe surprind doar departamentul exterior al automobilului in cauza.

Drept urmare, tot ce putem spune la acest moment despre noua sportiva bavareza are strict legatura cu modificarile operate la nivelul caroseriei in numai doua portiere.

Modificari care pot fi numarate pe degetele de la o singura mana, designerii companiei BMW alegand sa schimbe doar interiorul blocurilor optice frontale si posterioare.

Exceptand noutatile caracteristice cabinei, un mare mister ramane si ce anume se va intampla cu motorizarea I6 single-turbo de trei litri ascunsa sub capota coupe-ului M2.

Potrivit zvonurilor, aceasta va dezvolta in continuare 370 de cai putere (si 465 Nm, daca te intrebai cumva), astfel ca nu exista niciun motiv ca performantele actuale sa aiba de suferit.

In prezent, sportiva bavareza de clasa compacta se vinde in Romania pentru un minimum de 60.393 euro, respectiv 64.390 euro in cazul in care discutam despre versiunea DCT.

Echiparea standard include jante din aliaj pe 19 inch, faruri xenon pentru faza scurta si faza lunga, scaune sport imbracate in piele, dar si sistem de navigatie Professional.

Volanul multifunctional in trei spite, pilotul automat cu functie de franare, sistemul sonor de avertizare la parcare - spate sunt si ele oferite fara niciun cost suplimentar.

BMW M2 Facelift - Primele poze

BMW M2 Facelift - Primele poze

Sursa Foto: BimmerToday

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2017