BMW prezinta in actiune si detaliu noul X5. VIDEO AICI!

BMW prezinta in actiune si detaliu noul X5. VIDEO AICI!
Urmand a debuta in premiera mondiala in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, cea de-a treia generatie a modelului BMW X5 aduce o evolutie clara la nivel vizual, cele mai multe si mai importante modificari regasindu-se la nivelul interiorului, acolo unde totul este complet nou.
Distribuie pe Facebook

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul BMW X5 va fi disponibil inca de la lansare in compania a trei motoare diferite, dintre care unul pe benzina si doua turbodiesel.

Mai exact, viitorii clienti vor avea de ales intre un xDrive30d de trei litri si 258 cai putere, un M50d M Performance Automobile ce ascunde sub capota un propulsor tri-turbodiesel de trei litri si 381 cai putere, dar si un X5 xDrive50i pus in miscare de un V8 twin-turbo de 4.4 litri, ce livreaza celui aflat la volan nu mai putin de 450 cai putere.

De asemenea, incepand din luna decembrie a acestui an, cea de-a treia generatie a SUV-ului bavarez va pune la dispozitia cumparatorilor sai alte trei noi versiuni de motorizare - xDrive40d, xDrive35i, respectiv X5 xDrive25d, dar si prima varianta din istoria modelului BMW X5 echipata cu un sistem de tractiune pe o singura punte, in speta spate - iar aici ne referim la modelul X5 sDrive25d.

Indeajuns insa cu detaliile. A venit momentul sa privesti in actiune si detaliu cea de-a treia generatie a SUV-ului bavarez BMW X5:

Distribuie pe Facebook
mai multe