BMW Proleasing Motors Ploiesti a lansat oficial noul Seria 5

BMW Proleasing Motors Ploiesti a lansat oficial noul Seria 5
  • Au fost prezentate cele 3 versiuni de caroserie: sedan, Touring si GT
  • A fost prezentat si un BMW cu motor Euro 6, modelul 525d xDrive
  • Publicul a putut testa si sistemul Night Vision
Distribuie pe Facebook

Generatia cu numarul 6 de BMW Seria 5 a ajuns si la Ploiesti. Cei de la BMW Proleasing Motors au deschis larg portile showroom-ului pentru publicul care a dorit sa admire eficienta si performanta celui mai evoluat BMW Seria 5 realizat vreodata.

BMW Proleasing Motors a lansat a sasea generatie BMW Seria 5, in cadrul unui eveniment deschis publicului larg. In cadrul lansarii au fost prezente cele trei noi modele de caroserie: BMW Seria 5 Sedan, BMW Seria 5 Touring si BMW Seria 5 Gran Turismo, pregatite pentru a seta noi standarde in placerea de a conduce, ce defineste marca BMW. Atractia principala a fost modelul BMW 525d xDrive Sedan, echipat in premiera cu motor standard Euro VI, ce dezvolta 218 CP la un consum combinat de 5,4 l/100 km, dotat cu tractiune integrala si pachet M Sport, disponibil in stocul dealerului BMW Proleasing Motors Ploiesti.

Noul BMW Seria 5

Noul BMW Seria 5 se caracterizeaza prin inovatii la nivel de motorizare si tehnologii utilizate, dublate de un numar ridicat de optiuni de personalizare din punct de vedere al dotarilor. Astfel, cele trei linii de echipare disponibile incepand cu aceasta generaţie - Modern Line, Luxury Line si M Sport - extind sfera optiunilor de accesorizare, oferind totodata o directie fluida in configurarea unor pachete de echipare potrivite personalitatii posesorului.

BMW Seria 5 2014 vine cu o gama larga de motoare. Astfel, noua versiune entry-level a gamei diesel este reprezentata de BMW 518d, dotat cu motor Diesel cu tehnologie BMW Twin Power Turbo de 143 cp, disponibil atat pentru modelul BMW Seria 5 Sedan, cat si pentru BMW Seria 5 Touring. Acest model marcheaza un minim istoric al clasei in ceea ce priveste consumul de motorina (4,5l/100 km combinat) si emisia de CO2 (119g/km), reprezentand un etalon pentru aceasta generatie. O alta noutate este disponibilitatea dotarii xDrive pe un numar ridicat de motorizari, respectiv opt pentru BMW Seria 5 Sedan, sapte pentru BMW Seria 5 Touring si cinci pentru BMW Seria 5 Gran Turismo.

Noul BMW Seria 5Noul BMW Seria 5Noul BMW Seria 5

Confortul si ergonomia la volan sunt puse la nivel inalt de catre germanii de la BMW, la fel ca si la generatiile anterioare. Noul BMW Seria 5 aduce o serie de imbunatatiri modelului pre-facelift: sistemul BMW Night Vision, ce detecteaza pe timp de noapte pietonii, animalele si atelajele; sistemul BMW Active Protection si multe altele ce pot fi descoperite activ in cadrul unui Drive Test.

Noul BMW Seria 5 este disponibil la Proleasing Motors Ploiesti, cea mai noua reprezentanta BMW si MINI din Romania. Sediul dealership-ului Proleasing Motors este localizat la iesirea din Ploiesti spre Buzau, pe Soseaua Ploiesti-Buzau rr. 505, DN1B.

Noul BMW Seria 5Noul BMW Seria 5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Noul BMW Seria 5
mai multe