BMW s-a razgandit in ultima secunda. Noua masina va fi vanduta pana la urma si pe alte piete

BMW s-a razgandit in ultima secunda. Noua masina va fi vanduta pana la urma si pe alte piete
  • BMW lanseaza noul Seria 1 Sedan si pe piata din Mexic
  • Modelul bavarez ofera in versiunea de baza un 1.5 turbo
  • Pretul este cu 2.250 dolari mai mic decat la un Seria 3
Distribuie pe Facebook

Printre rivalii produsului anuntat in vara anului trecut, cu ocazia evenimentului International Automobile Exhibition din Guangzhou, se numara inclusiv nume precum Audi A3 sau Mercedes A-Class Sedan.

Din anul 2013, oferta constructorilor auto de lux s-a imbogatit cu o nesperata berlina de clasa compacta. Pentru o buna perioada de timp, Audi A3 a fost singurul reprezentant premium al segmentului C disponibil si intr-o astfel de versiune.

Situatia s-a schimbat insa in urma cu aproximativ 12 luni, atunci cand BMW a lansat modelul Seria 1 Sedan. La momentul respectiv, oficialii companiei bavareze au anuntat ca respectivul produs nu va fi comercializat decat pe piata din China.

BMW Seria 1 Sedan - Noi Poze

BMW Seria 1 Sedan - Noi Poze

Astazi aflam ca primul si, totodata, singurul concurent real al berlinei Audi A3 a debutat in Mexic, unde clientii au la dispozitie doua variante de motorizare. Optiunea entry-level consta intr-o unitate 1.5 turbo in trei cilindri, de 136 CP.

In schimb, modelul de top ofera un benzinar cu patru pistoane si capacitatea de doi litri, care dezvolta 192 CP. In aceasta configuratie, primul Seria 1 Sedan din istoria companiei BMW are nevoie de doar 7.5 secunde pentru a atinge suta.

Potrivit surselor locale, concurentul berlinei Audi A3 costa in Mexic putin peste 24.500 dolari, la cursul actual. Vorbim astfel despre un plus de circa 1.750 dolari comparativ cu cel mai ieftin Seria 1 in trei portiere pe care banii il pot cumpara.

De cealalta parte, noul BMW Seria 1 Sedan este cu numai 2.250 dolari mai accesibil decat versiunea de baza a modelului Seria 3. Fisa tehnica include si in situatia de fata un benzinar 1.5T in trei cilindri, capabil sa produca undeva in jurul a 136 CP.

In cazul in care se dovedeste a fi un adevarat succes comercial, primul si, totodata, singurul concurent real al berlinei Audi A3 ar putea sosi si pe alte piete. Inclusiv pe Batranul Continent, unde urmeaza sa concureze si cu un Mercedes A-Class Sedan.

BMW Seria 1 Sedan - Noi Poze

BMW Seria 1 Sedan - Noi Poze

BMW Seria 1 Sedan - Noi Poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW Seria 1 Sedan - Noi Poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Iunie 2018