BMW Seria 1 facelift 2015 - primele poze si detalii oficiale

BMW Seria 1 facelift 2015 - primele poze si detalii oficiale
  • Cel mai puternic BMW Seria 1 are 326 cp
  • Premiera va fi facuta la Salonul Auto de la Geneva 2015
  • Orice model vine standard cu clima digitala si senzor de ploaie
Distribuie pe Facebook

A doua generatie de BMW Seria 1 a primit acum un nou facelift. Hatchback-ul premium a intrat in sfarsit in "pas cu moda" marcii in ceea ce priveste identitatea prin aspect. Acest facelift este primul Seria 1 care vine dotat cu motoare in 3 pistoane de 1.5 litri pe benzina si motorina.

Noul BMW hatchback Seria 1 isi va face aparitia la Geneva. Automobilul se va pune in vanzare in cursul acestui an si va fi disponibila cu o serie de motorizari pe benzina si motorina, dar si cateva propulsoare noi pentru aceasta serie. In primul rand, modificarile sunt pe partea estetica exterioara. Farurile au fost redesenate avand acum o forma dreptunghiulara si mai joasa, continuand grila frontala si spoilerul cu design nou. In varianta standard, Seria 1 are lumini de zi cu LED, in timp ce farurile full-LED sunt optionale.

BMW Seria 1 facelift

In spate, stopurile au fost inlocuite cu unele formate din doua blocuri separate in forma de L, deja consacrate de ultimele modele BMW. In ceea ce priveste partea laterala, numai pasionatii pot vedea modificarile subtile si noul design al jantelor de aliaj. La interior, noul Seria 1 are tapiterii noi, consola centrala redesenata cu repozitionarea controalelor pentru clima si sistemul audio, dar si ornamente finisate in negru sau aluminiu. Optional exista si elemente ce poarta semnatura diviziei Motorsport, precum un volan imbracat in piele.

De aceasta data, nemtii s-au gandit ca trebuie sa fie mai generosi si ofera in varianta de baza clima automata, senzor de ploaie si un sistem radio BMW Professional cu iDrive si sistem Stop&Go. Mai mult, tot in varianta de baza este disponibil si sistemul Parking Assistant care te ajuta sa faci parcarile laterale fara emotii. Insa cele mai importante modificari au avut loc sub capota.

BMW Seria 1 facelift

Noutatea cu care se mandreste noul BMW Seria 1 2015 este propulsorul cu 3 pistoane de 1.5 litri turbo care ofera 116 cp in varianta pe motorina si 109 cp in varianta pe benzina, modelele numindu-se 116d si 116i. Pe langa aceste motoare, sunt disponibile versiunile 118d cu motor de 2 litri care are 150 cp, 120d cu 190 cp, 125d cu 224 cp, 118i de 136 cp, 120i de 177 cp si 125i de 218 cp.

Varful de gama este, asa cum era de asteptat, varianta M135i cu un motor de 3 litri turbo pe benzina care ofera 326 cp, cu 7 cp mai mult decat vechiul model. Acest exemplar puternic reuseste sa accelereze pana la 100 km/h in 5.1 secunde in varianta cu transmisie manuala si 4.9 secunde cu ajutorul transmisiei automate cu 8 trepte. Recordul este de 4.7 secunde cu transmisie automata si sistem xDrive de tractiune integrala. Aceasta din urma este exclusiv oferita pentru masinile cu transmisie automata.

Noul BMW Seria 1 va fi pus in vanzare in cursul acestui an, nu inainte insa de a-si face debutul oficial la Geneva, in aceasta primavara.

BMW Seria 1 facelift

BMW Seria 1 facelift

BMW Seria 1 facelift

BMW Seria 1 facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (102) Poze BMW Seria 1 facelift
mai multe