BMW Seria 2 Active Tourer este disponibil in Romania. Iata ce preturi are

BMW Seria 2 Active Tourer este disponibil in Romania. Iata ce preturi are
  • Motorizarea cea mai puternica are 231 cp
  • Exista doua motoare pe benzina si unul diesel
  • Seria 2 Active Tourer este o masina gandita pentru mediul urban
Distribuie pe Facebook

Primul BMW cu tractiune fata este de acum disponibil si pe piata romaneasca. Seria 2 Active Tourer, masina compacta bavareza, are un pret de pornire de 22.400 Euro fara TVA.

Daca pana acum cei de la BMW erau cunoscuti mai ales faptului ca vehiculele construite avea preponderent tractiune spate (propulsie), iata ca de acum marca germana se poate mandri ca acopera toate felurile de tractiune. In timp ce automobilele 4x4 cu tractiune xDrive cum este astazi ea numita dateaza inca din anii '80, a trebuit sa treaca multe decenii pentru ca BMW sa scoata pe piata o masina FWD. Tocmai de aceea, Seria 2 Active Tourer este un deschizator de drumuri.

BMW Seria 2 Active Tourer deschide oportunitatea de a atrage un grup tinta de clienti absolut nou pentru BMW, care pun accent pe spatiul interior si caracterul practic, dar doresc sa beneficieze si de valentele sportive ale marcii. Cel mai probabil, clientela acestui model va fi format din femei cu copii sau familii mai in varsta, motiv pentru care nu avem indoieli ca masina va avea succes.

"Seria 2 Active Tourer este un model deosebit de important pentru marca. La nivel global, studiile companiei au aratat ca segmentul compact are cel mai mare potential de crestere pe termen mediu pentru piata premium. In acelasi timp, noul model are potentialul sa deschida BMW catre un grup absolut nou de clienti, cu impact pozitiv pentru toata gama de modele a marcii", spune Cristian Vlasin, Sales Manager BMW Group Romania.

Preturile pentru piata romaneasca incep de la 22.400 Euro fara TVA, adica undeva sub 30.000 de Euro cu taxe. BMW Romania ofera masina in 3 variante de motorizare, urmand ulterior ca toti clientii sa-si aleaga dotarile de confort, exterioare si interioare.

  • BMW 218i, motor de 1,5 litri, 3 cilindri si 100 kW/136 CP – 22.400 Euro fara TVA
  • BMW 225i, motor de 2 litri, 4 cilindri si 170 kW/231 CP – 30.100 Euro fara TVA
  • BMW 218d, motor de 2 litri, 4 cilindri si 110 kW/ 150 CP – 24700 Euro fara TVA

BMW Seria 2 Active Tourer

BMW Seria 2 Active Tourer

BMW Seria 2 Active Tourer

BMW Seria 2 Active Tourer

BMW Seria 2 Active Tourer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW Seria 2 Active Tourer
mai multe