BMW Seria 2 Active Tourer: GALERIE FOTO cu primul BMW fata din istorie

BMW Seria 2 Active Tourer: GALERIE FOTO cu primul BMW fata din istorie
  • BMW a publicat o noua serie de imagini cu modelul Seria 2 Active Tourer
  • Monovolumul bavarez ofera pentru prima oara un sistem de tractiune fata
  • Gama de motorizari promite trei optiuni, cu puteri cuprinse intre 136 si 231 CP
Distribuie pe Facebook

Adevaratii fani ai marcii BMW incearca sa uite cat mai repede dezastrul numit Seria 2 Active Tourer, insa bavarezii nu se lasa deloc si continua promovarea agresiva a primului lor automobil dotat cu un sistem de tractiune fata.

Salonul Auto de la Geneva, martie 2014. Dupa aproximativ sase luni de pauza, conceptul BMW Active Tourer Outdoor revine sub lumina reflectoarelor. De aceasta data intr-o versiune de productie, care impinge producatorul bavarez de automobile (si) in segmentul destinat modelelor cu tractiune fata. Fanii marcii sunt socati, si pe buna dreptate.

Noul BMW Seria 2 Active Tourer are un target bine definit. Nu se adreseaza puristilor sau iubitorilor de senzatii tari, ci familiilor care cauta un autoturism incapator si, in acelasi timp, eficient. Se adreseaza celor care, anterior, au luat in calcul un Mercedes B-Class insa, din diverse motive, au renuntat la aceasta optiune.

BMW Seria 2 Active Tourer - Galerie Foto

BMW Seria 2 Active Tourer - Galerie FotoBMW Seria 2 Active Tourer - Galerie Foto

Drept urmare, faptul ca primul monovolum din istoria producatorului bavarez de automobile nu va castiga niciodata un premiu de frumusete sau eleganta nu ar trebui sa surprinda pe nici unul dintre noi. In schimb, interiorul noului BMW Seria 2 Active Tourer are toate sansele din lume pentru a impune la categoria cea mai mare capacitate de incarcare, cu ai sai pana la 1.510 litri.

In plus, cum vestile bune circula extrem de repede, suntem mai mult ca siguri ca intreaga planeta a aflat deja ca versiunea 218d are nevoie de aproximativ 4.1 - 4.3 litri de carburant pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri. Si asta in ciuda celor 150 cai putere si 330 Newton-Metri din dotarea propulsorului turbodiesel de doi litri, ce promit o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 8.9 secunde.

Pentru cei care cauta performanta suprema, primul monovolum din istoria producatorului bavarez de automobile va fi disponibil la vanzare si intr-o varianta 225i cu pana la 231 cai putere sub capota si unde primii 100 kilometri pe ora vin dupa numai 6.6 secunde. Speri la un impozit cat mai mic? Noul BMW 218i Active Tourer reprezinta alegerea ideala multumita unitatii de 1.5 litri (si 136 CP) prezente in compartimentul motor.

Asadar, acestea fiind spuse, te invitam cu drag sa arunci o privire asupra cuprinzatoarei galerii foto de AICI. Asta in cazul in care nu cumva te numeri printre puristii de care vorbeam ceva mai sus...

BMW Seria 2 Active Tourer - Galerie FotoBMW Seria 2 Active Tourer - Galerie Foto

BMW Seria 2 Active Tourer - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (290) Poze BMW Seria 2 Active Tourer - Galerie Foto
mai multe