BMW Seria 4 cu optiuni Individual - Special pentru cei pretentiosi

BMW Seria 4 cu optiuni Individual - Special pentru cei pretentiosi
  • BMW anunta numeroase bunatati Individual pentru noile Seria 4 Coupe si Cabriolet
  • Gama include numeroase optiuni atat pentru interior, cat si pentru exterior
  • Programul de personalizare va fi disponibil incepand cu primavara aceasta
Distribuie pe Facebook

Nemultumit de materialele sau culorile oferite in standard de noul BMW Seria 4? Nu te impacienta prea tare, tot bavarezii sunt cei care vin rezolvarea: bunatati interioare si exterioare din gama Individual!

Nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. In cazul in care speri la mai multa performanta tehnica si estetica de la al tau BMW, gama de accesorii M Performance reprezinta solutia ideala. Ce se intampla insa daca esti in cautarea unui plus de lux si rafinament?

Ei bine, asa cum probabil stiai deja, pe langa gama M Performance, producatorul bavarez de automobile se poate lauda si cu o gama Individual, gandita special pentru cei mai pretentiosi din fire atunci cand vine vorba de alegerea materialelor, ornamentelor si chiar a culorilor exterioare.

O gama BMW Individual care va fi disponibila incepand cu primavara acestui an si pentru cei care vor opta pentru noul Seria 4 Coupe, respectiv Cabriolet si va aduce cu sine optiuni stilistice dintre cele mai atractive, dupa cum putem observa in imaginile de mai jos.

BMW Seria 4 IndividualAcesta ar trebui sa fie noul negru! Suntem pe-aprope insa, daca tinem cont ca numele oficial al acestei nuante este Citrine Black. Cat despre jante, ele masoara 19 inci si reprezinta alegerea ideala pentru cei care inclina balanta inspre rafinament si nu agresivitate.

BMW Seria 4 IndividualDaca vine insa vorba de o decapotabila, nu exista o alegere mai potrivita decat maroniul. Sau Gold Brown, ca sa vorbim pe limba BMW Individual.

BMW Seria 4 IndividualInsertii de piele alba, accente de piele neagra si ornamente finisate in aluminiu. Echilibrul perfect intre eleganta si sportivitate, cu alte cuvinte.

BMW Seria 4 IndividualPiele Merino in nuanta Gold Brown, cusaturi in forma de carouri si lemn Plane Auburn. Asa arata luxul absolut, intr-o alta ordine de idei.

BMW Seria 4 IndividualUn simbol mic pentru omenire, dar un detaliu extrem de important pentru garantarea calitatii.

BMW Seria 4 IndividualBMW Individual. Fara compromisuri. Tot ce este mai bun atat pentru interiorul, cat si pentru exteriorul automobilului tau.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW Seria 4 Individual
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Ianuarie 2014