BMW-ul cu cea mai urata grila din lume a primit un facelift major. Noul model se lauda cu o parte frontala redesenata complet

BMW-ul cu cea mai urata grila din lume a primit un facelift major. Noul model se lauda cu o parte frontala redesenata complet
  • BMW-ul cu cea mai urata grila din lume a primit un facelift major
  • Noul model se lauda cu o parte frontala redesenata complet
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea la dispozitie o larga varietate de motorizari diesel, pe benzina si, mai mult ori mai putin surprinzator, electrice, varianta de top intampinandu-si clientii alaturi de un total sinonim cu pana la 544 de cai putere.

Dezvaluit publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, inca de la inceputul verii lui 2021, cel mai recent Seria 4 Gran Coupe din istorie a revenit - de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: controversatul sedan bavarez cu cinci portiere a primit - chiar pe parcursul zilelor precedente, un facelift major, noul pachet specific produsului prezent in oferta companiei auto din Munchen debutand cu o parte frontala restilizata vizibil.

BMW Seria 4 Gran Coupe Facelift si BMW i4 Facelift

BMW Seria 4 Gran Coupe Facelift si BMW i4 Facelift

BMW Seria 4 Gran Coupe Facelift si BMW i4 Facelift

Aceeasi versiune imbunatatita se poate lauda, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, si cu un set de faruri adaptive, cu matrice de LED-uri in echipare, cu jante cu diametrul de pana la 20 de inch - din aliaj usor confectionate, cu o pereche de stopuri dotate cu tehnologia laserlight, respectivelor ingrediente alaturandu-li-se scaune multifunctionale, cu reglare electrica, incalzire, racire, memorie, un display curbat supradimensionat, impartit in doua zone diferite de lucru, o instalatie audio de inalta fidelitate, un sistem de climatizare automata.

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si, totodata, in showroom-uri - la vanzare, in urmatoarea perioada de timp, noul BMW Seria 4 Gran Coupe Facelift mai ofera, de asemenea, o statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, afisaj pe parbriz, iluminare ambientala, volan sport, cu trei spite. Cat despre lista cu caracteristici de ordin tehnic - ei bine, printre multiplele optiuni disponibile se numara si un BMW i4 M50 xDrive cu 544 de cai putere.

In consecinta, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca - cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in aproximativ 3.9 secunde. Daca vine vorba, in schimb, despre autonomia totala, aceasta rimeaza cu pana la 522 de kilometri - anunta comunicatul de presa.

Cel mai recent BMW Seria 4 Gran Coupe mai poate fi comandat in alte doua variante electrice - i4 eDrive40 si i4 xDrive40, la care se adauga sase versiuni termice, fiecare condimentata cu cate o transmisie Steptronic cu opt rapoarte: trei pe benzina, 420i, 430i xDrive, M440i xDrive, trei pe motorina, 420d, 420d xDrive, 430d xDrive, daca mai era cumva necesara o astfel de completare. Ulterior, BMW va oferi - in teorie, si un M440d xDrive Gran Coupe de 340 de cai putere.

BMW Seria 4 Gran Coupe Facelift si BMW i4 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (98) Poze BMW Seria 4 Gran Coupe Facelift si BMW i4 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Mai 2024