BMW vrea sa bata AMG la propriul joc. Denumirile inregistrate recent de nemti

BMW vrea sa bata AMG la propriul joc. Denumirile inregistrate recent de nemti
  • BMW ar putea lansa pe piata noi automobile de performanta
  • Nemtii au inregistrat de curand denumirile M335, M650 si M750
  • Compania din Munchen urmeaza astfel modelul Mercedes-AMG
Distribuie pe Facebook

BMW ar putea aplica modelul Mercedes-AMG si extinde serios gama de produse de inalta performanta.

Inspirati de succesul diviziei Mercedes-AMG, bavarezii de la BMW iau in calcul introducerea unor noi automobile sub brandul M Performance. De altfel, oficialii companiei din Munchen au inregistrat deja trei nume extrem de interesante la Oficiul de Brevete si Marci de peste Ocean, din SUA.

Este vorba despre M335, M650 si M750, denumiri care ar putea anunta o a doua versiune de performanta pentru Seria 3, Seria 6 si, nu in ultimul rand, Seria 7. Modelul M650 este, de departe, cel mai interesant, in conditiile in care proaspat lansatul Seria 8 ar trebui sa inlocuiasca actualul "Sesar".

Tot la capitolul surprize majore putem trece, de altfel, si varianta M335, clientii avand la momentul de fata un 340i pentru care sa opteze. De cealalta parte, versiunea M750 reprezinta o completare absolut normala, mai ales dupa dezvaluirea primului M850 din istoria companiei BMW.

Pus in miscare de o unitate cu opt cilindri in V si doua turbine, modelul cu pricina combina o putere maxima de 530 CP cu o transmisie automata in opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel intr-un timp de doar 3.7 secunde.

Revenind acum la partea cu Mercedes-AMG, divizia de performanta a companiei din Stuttgart a venit de curand cu doua serii complet noi - 43, respectiv 53 AMG, si lucreaza la finalizarea primului A35 AMG din toate timpurile - automobil care va concura inclusiv cu Volkswagen Golf R.

BMW M335, BMW M650 si BMW M750

BMW M335, BMW M650 si BMW M750

BMW M335, BMW M650 si BMW M750

Sursa Foto: AutoGuide

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Iunie 2018