Noul Seria 5 a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care sefii de la BMW le vor sterse de urgenta!

Noul Seria 5 a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care sefii de la BMW le vor sterse de urgenta!
  • Noul Seria 5 a ajuns mai devreme pe internet
  • Design-ul exterior a primit cateva modificari minore
  • Interiorul a scapat momentan nefotografiat
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial al modelului bavarez ar putea avea loc chiar in urmatoarea perioada de timp, potrivit celor mai recente zvonuri.

Anuntat cu surle si trambite in toamna anului 2016, actualul Seria 5 se apropie cu pasi repezi de jumatatea carierei sale. Este si motivul pentru care BMW pregateste lansarea unei versiuni imbunatatite a concurentului lui Mercedes E-Class.

Ziua debutului oficial al modelului bavarez ramane momentan un mister, insa doua fotografii ale acestuia rezolva toate misterele legate de partea estetica.

La exterior, noul BMW Seria 5 Facelift imprumuta mai multe elemente de la Seria 7, printre care si farurile inguste sau lamelele cromate ale grilei frontale. Stopurile redesenate subtil reprezinta principala modificare la nivelul posteriorului.

Chiar daca nu este nimic oficial la momentul de fata, aceeasi versiune imbunatatita a modelului bavarez ar putea oferi inclusiv cateva optiuni proaspete...

... in materie de culori pentru caroserie, dar si jante din aliaj. La interior, reteta actualului Seria 5 va fi completata de specialistii BMW cu ceasuri de bord digitale si configurabile, la care se va adauga ultima generatie a sistemului iDrive.

Sub capota, clientii vor avea in continuare la dispozitie propulsoare cu patru, sase si opt cilindri in dotare, unele dintre acestea insotite de motoare electrice.

BMW Seria 5 Facelift - Primele poze

BMW Seria 5 Facelift - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe