BMW Z4 primeste un plus de rafinament pentru Salonul Auto de la Detroit

BMW Z4 primeste un plus de rafinament pentru Salonul Auto de la Detroit
  • BMW prezinta la Detroit noul Z4 Pure Fusion Design
  • Pachetul include piele in trei culori si accente de lemn
  • Clientii pot opta si pentru o noua nuanta exterioara
Distribuie pe Facebook

Ultima generatie a modelului M3 Sedan, respectiv nou-noutul M4 Coupe nu sunt singurele surprize pregatite de BMW pentru NAIAS 2014. Tot cu ocazia salonului auto din Detroit, ce va lua startul la mijlocul lunii ianuarie, constructorul bavarez va mai prezenta si pachetul Pure Fusion Design destinat roadster-ului Z4.

Desi se afla pe piata de mai bine de patru ani, actualul BMW Z4 nu va sosi in cadrul Salonului Auto International Nord-American din Detroit intr-o versiune imbunatatita, cea de-a doua generatie a roadster-ului bavarez fiind nevoita sa mai astepte pana la un eventual facelift. Totusi, pentru a reimprospata putin experienta oferita de automobilul sau, compania germana va pune la dispozitia viitoriilor cumparatori un nou pachet optional.

Botezata Pure Fusion Design, reteta in cauza ii confera actualului BMW Z4 un plus considerabil de rafinament, principalele atractii regasindu-se la nivelul interiorului si constand in pielea prezenta in nu mai putin de trei culori diferite - negru, maro si alb, respectiv in ornamentele realizate din lemn autentic. De asemenea, nu lipsesc din meniu nici insertiile de piele perforata ce imbraca scaunele sport sau cusaturile contrastante ce dau savoare in special plansei de bord.

In ceea ce priveste aspectul exterior, pachetul Pure Fusion Design destinat celei de-a doua generatii a roadster-ului bavarez nu aduce nici un fel de imbunatatire majora, viitorii cumparatori fiind incurajati sa opteze pentru o noua nuanta metalizata, pe nume Sparkling Brown, care completeaza perfect noua combinatie interioara.

BMW Z4 Pure Fusion Design

BMW Z4 Pure Fusion Design

BMW Z4 Pure Fusion Design

BMW Z4 Pure Fusion Design

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Decembrie 2013