Cadillac se gandeste la un Escalade si mai mare

Cadillac se gandeste la un Escalade si mai mare
  • Cadillac ia in considerare varianta unui SUV si mai mare decat noul Escalade
  • Declaratia a fost facuta chiar de vice-presedintel companiei, Bob Ferguson
  • Noul SUV ar putea debuta in primavara anului 2017, conform zvonurilor
Distribuie pe Facebook

Cadillac a dezvaluit recent noul sau varf de gama, SUV-ul Escalade, care va inlocui vechea generatie la o distanta de sapte ani. Cu toate acestea, oficialii companiei americane au confirmat in presa informatia potrivit careia iau in considerare dezvoltarea unui SUV si mai mare.

Nici bine nu a fost prezentat oficial, iar noul Cadillac Escalade ar putea suferi noi schimbari in ceea ce priveste marimea. Potrivit vice-presedintelui companiei americane, Bob Ferguson, este luata in considerare varianta unui SUV si mai mare decat actualul Escalade. "Sunt foarte multe persoane care iubesc acest autovehicul (Cadillac Escalade), dar sunt altii care ar spune <>", a declarat Ferguson, citat de Automotive News.

Zvonurile unui Cadillac cu sapte locuri circula de mai mult timp, insa oficialul a spus ca nici o decizie nu a fost luata inca in acest sens. Totusi, General Motors, compania care detine Cadillac, are in portofoliu trei asemenea crossovere care impart aceeasi platforma, Lambda. Este vorba despre modelele Buick Enclave, GMC Acadia si Chevrolet Traverse. Chiar daca nu a confirmat noul SUV, zvonurile spun ca acesta ar putea debuta in primavara lui 2017.

Escalade vine in primavara

Noul Cadillac Escalade, pe care 4Tuning l-a analizat in detaliu ieri, va intra in productie in primavara anului viitor.

Spre deosebire de generatia pe care o inlocuieste, acesta vine cu o parte frontala complet redesenata, cu blocuri optice alungite de tip LED. Grila radiatorului este la fel de imensa, stopurile sunt si ele altele, iar interiorul este schimbat complet. Acum, plansa de bord vine cu doua ecrane de 12.3, respectiv 8 inchi, dar si cu sistem de navigatie, sistem multimedia, scaune reglabile electric sau ornamente din lemn autentic.

Puterea noului SUV este asigurata de un motor V8 de 6.2 litri EcoTec3 de 420 de cai, cuplat la o transmisie automata in sase trepte. De asemenea, clientii pot opta atat pentru versiunea cu tractiune spate, cat si pentru o varianta cu tractiune integrala.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2013