Caratul marfurilor nu va mai fi niciodata la fel. Noul FORD FIESTA VAN iti ofera inclusiv versiune SPORT

Caratul marfurilor nu va mai fi niciodata la fel. Noul FORD FIESTA VAN iti ofera inclusiv versiune SPORT
  • Ford a lansat noul Fiesta Van la Birmingham
  • Dispune de un volum de incarcare generos
  • Clientii pot opta inclusiv pentru o versiune Sport
Distribuie pe Facebook

Constructorul american de automobile a lansat noul Fiesta Van in cadrul unui salon destinat vehiculelor comerciale care se desfasoara momentan la Birmingham, Marea Britanie. Utilitara destinata orasului ofera inclusiv o versiune sport...pentru ca, de ce nu?

In contextul in care orasele au devenit tot mai aglomerate, locurile de parcare mai putine, iar afacerile infloresc pe zi ce trece, vehiculele utilitare de dimensiuni mici se bucura de o popularitate tot mai mare.

Ford Fiesta Van

Cel mai nou membru al acestui segment este Ford Fiesta Van, o versiune al celebrului model de clasa subcompacta care renunta la bancheta din spate in favoarea unui volum de incarcare generos: pana la 1.000 de litri.

Ford Fiesta Van

In plus, suprafata de incarcare are o lungime maxima de 1.3 metri, iar capacitatea de incarcare este de aproximativ 500 de kilograme. Tot aici avem o podea solida, cu panouri de protectie noi si patru elemente de prindere.

Ford Fiesta Van

Masina a debutat la un salon destinat vehiculelor comerciale care se desfasoara momentan la Birmingham si este bazata pe varianta cu trei usi a noului Fiesta. Geamurile laterale din spate au fost inlocuite la randul lor cu panouri din tabla.

Ford Fiesta Van

Insa noul Ford Fiesta Van nu este doar un vehicul utilitar si atat. Acesta ofera noul sistem de infotainment SYNC III cu display tactil de 8 inch, iar o premiera pentru gama de utilitare a brandului american este si sistemul FordPass Connect care ofera conectivitate 4G si hotspot Wi-Fi pentru maxim 10 dispozitive.

Ford Fiesta Van

Unde mai pui ca noul Fiesta Van dispune si de o versiune Sport. Aceasta aduce bare de protectie si praguri cu aspect sportiv, jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, scaune modificate si desigur, un volan nou.

Ford Fiesta Van

Gama de motorizari este destul de diversificata, in sensul ca include atat unitati pe benzina cat si un propulsor diesel de 1.5 litri, in doua configuratii de putere: cu 85 sau cu 120 de cai putere. In prima categorie intra fie un agregat de 1.1 litri cu trei cilindri si 85 de cai putere, fie o unitate EcoBoost de 1.0 litru cu 125 de cai putere.

Ford Fiesta Van

Ford Fiesta Van

Ford Fiesta Van

Ford Fiesta Van

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Ford Fiesta Van
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2018