Casca bine ochii. Acum esti in interiorul unei limuzine de 1,4 milioane

Casca bine ochii. Acum esti in interiorul unei limuzine de 1,4 milioane
  • Mercedes prezinta noul Maybach S600 Pullman Guard
  • Limuzina germana ofera un motor V12 si blindaj VR9
  • Pretul de vanzare porneste de la 1.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Mercedes a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului Maybach S600 Pullman Guard, o limuzina cu propulsie V12 si blindaj VR9 al carei pret de pornire se situeaza in jurul sumei de 1.4 milioane de euro.

Pe langa versiunea All Terrain a noului E-Class, Mercedes va mai aduce in cadrul Salonului Auto de la Paris din acest an si... probabil cea mai scumpa limuzina din lume.

Vorbim, dupa cum precizam si anterior, despre versiunea Maybach S600 Pullman Guard, disponibila la vanzare in schimbul unei sume minime de 1.4 milioane de euro.

Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard

In cazul in care te intrebai, primele exemplare ale masinii in cauza vor ajunge pe strazile planetei incepand cu a doua parte a lui 2017, alaturi de o motorizare cu 12 cilindri in V.

O motorizare V12 bi-turbo de sase litri si aproximativ 530 de cai putere, care lucreaza impreuna cu o cutie automata in sapte rapoarte si un sistem de tractiune spate, mai exact.

Cifrele si numerele din dreptul performantei lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa noul Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard nu este nici pe departe un model sport.

Mercedes-Maybach S600 Pullman GuardMercedes-Maybach S600 Pullman Guard

Ba dimpotriva. "Multumita" blindajului de clasa VR9, rezistent la diverse arme de foc si dispozitive explozive, super-limuzina germana cantareste acum peste 5 tone.

Lungimea de sase metri si jumatate reprezinta un alt detaliu opulent, la aceeasi categorie integrandu-se si interiorul care poate gazdui pana la sase persoane importante.

Asemeni variantei standard, noul Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard se bucura de piele fina, lemn masiv, ecrane de inalta rezolutie si scaune dintre cele mai confortabile.

Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard
mai multe