Cat costa in Romania noul BMW Seria 4 Coupe

Cat costa in Romania noul BMW Seria 4 Coupe
  • Noul BMW Seria 4 Coupe, disponibil acum la vanzare si pe piata auto din Romania
  • Gama de motorizari disponibila la momentul lansarii include numai trei propulsoare
  • Preturile pornesc de la 40.796 euro - pret caracteristic versiunii BMW 420d Coupe
Distribuie pe Facebook

Cea de-a sasea generatie a coupe-ului sport de clasa medie de la BMW, noul BMW Seria 4 Coupe, este acum disponibila la vanzare si pe piata auto din Romania. Preturile pornesc de la 40.796 euro - pret caracteristic versiunii BMW 420d Coupe.

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, inlocuitorul modelului BMW Seria 3 Coupe se remarca, pentru inceput, printr-o parte frontala impunatoare, avand ca atractii principale atat capota alungita a motorului, cat si blocurile optice 'conectate' la cele doua cuburi ce dau nastere grilei radiatorului.

BMW Seria 4 Coupe - Galerie Foto

BMW Seria 4 Coupe - Galerie FotoBMW Seria 4 Coupe - Galerie Foto

De asemenea, noul BMW Seria 4 Coupe mai iese in evidenta si prin aripile sale laterale pronuntate, capabile sa ascunda jante cu dimensiuni de pana la 19 inci, dar si prin stopurile complet restilizate, eleronul subtil integrat in linia portbagajului si, nu in ultimul rand, prin evacuarea dubla caracteristica versiunilor de top.

In ceea ce priveste interiorul, inlocuitorul modelului BMW Seria 3 Coupe se bucura de un aspect familiar, cea de-a patra generatie a coupe-ului bavarez de clasa medie laudandu-se exact cu aceleasi forme si elemente stilistice precum varianta Sedan. Drept urmare, viitorii cumparatori vor fi alintati cu un mix de eleganta si sportivitate, cei care viseaza la un plus de agresivitate avand insa la dispozitie pachetul optional M Sport.

BMW Seria 4 Coupe - Galerie Foto

BMW Seria 4 Coupe - Galerie FotoBMW Seria 4 Coupe - Galerie Foto

Referitor la gama de motorizari, reamintim ca noul BMW Seria 4 Coupe va putea fi comandat la momentul lansarii in compania a numai trei propulsoare diferite, dintre care doua pe benzina si una pe motorina, dupa cum urmeaza:

  • 428i Coupe: 2.0 turbo, de 245 cai putere si 350 Newton-Metri, capabil de o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 5.9 secunde, respectiv o viteza maxima limitata la 250 kilometri pe ora;
  • 435i Coupe: 3.0 turbo, de 306 cai putere si 400 Newton-Metri, capabil de o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.9 secunde, respectiv o viteza maxima limitata la 250 kilometri pe ora;
  • 420d Coupe: 2.0 turbo, de 184 cai putere si 380 Newton-Metri, capabil de o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 7.5 secunde, respectiv o viteza maxima de 240 kilometri pe ora.

BMW Seria 4 Coupe - Galerie FotoBMW Seria 4 Coupe - Galerie Foto

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur detaliu de mentionat: noul BMW Seria 4 Coupe va fi disponibil la vanzare, pe piata auto din Romania, la un pret de pornire de 40.796 euro - pret caracteristic versiunii BMW 420d Coupe.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (144) Poze BMW Seria 4 Coupe - Galerie Foto
mai multe