Cat costa in Romania noul Mercedes CLA45 AMG

Cat costa in Romania noul Mercedes CLA45 AMG
  • Noul Mercedes CLA45 AMG costa in Romania 58.435 de euro
  • Modelul ascunde sub capota un 2.0 turbo de 360 CP si 450 Nm
  • Editia speciala Edition 1 are un pret aditional de 7.316 euro
Distribuie pe Facebook

Versiunea de inalta performanta a modelului Mercedes CLA este acum disponibila la vanzare si pe piata auto din Romania, la un pret de pornire de 58.435 de euro.

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la New York din primavara acestui an, noul Mercedes CLA45 AMG se remarca printr-un design exterior salbatic, ce are ca atractii principale un spoiler fata inzestrat cu prize uriase de aer si splitter central, praguri laterale proeminente, plus spoiler spate cu difuzor de aer inclus - difuzor ce gazduieste si cele patru tips-uri ale sistemului de evacuare.

Mercedes CLA45 AMG - Galerie FotoMercedes CLA45 AMG - Galerie Foto

Mercedes CLA45 AMG - Galerie Foto

In ceea ce priveste aspectul interior, automobilul de inalta performanta din Stuttgart promite o combinatie de lux si sportivitate, combinatie caracterizata prin insertii de piele, accente de fibra de carbon, cusaturi contrastante, volan intre spite si scaune fata sport.

Dar asta-i numai o mica parte din ceea ce ofera noul Mercedes CLA45 AMG. Pe langa aspectul sau estetic impresionant, automobilul de inalta performanta din Stuttgart mai pune la dispozitia cumparatorilor sai si un propulsor turbo de doi litri, capabil sa produca nici mai mult, nici mai putin de 360 cai putere si 450 Newton-Metri.

Mercedes CLA45 AMG - Galerie FotoMercedes CLA45 AMG - Galerie Foto

Se adauga in meniu si o transmisie automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj, plus un sistem de tractiune integrala, iar vitezometrul promite o incursiune pana la pragul celor 250 kilometri pe ora - acolo unde intervine limitarea pusa de inginerii germani. Asta dupa ce primii 100 kilometri pe ora vin dupa doar 4.6 secunde!

Referitor la pretul de achizitie, noul Mercedes CLA45 AMG poate fi al tau pentru suma minima de 58.435 de euro. In cazul in care visezi insa la un plus de exclusivitate, automobilul de inalta performanta din Stuttgart este disponibil si intr-o versiune speciala botezata Edition 1, care aduce cu sine - printre altele, si volan de 390 milimetri, scaune AMG Performance, etriere finisate in rosu, eleron pentru portbagaj, dar si un plus de 7.316 euro la pretul initial.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Mercedes CLA45 AMG - Galerie Foto
mai multe