Cat costa in Romania noul Seat Leon SC

Cat costa in Romania noul Seat Leon SC
  • Noul Seat Leon SC, disponibil acum la vanzare si pe piata auto din Romania
  • Gama de motorizari este formata exclusiv din propulsoare supraalimentate
  • Preturile de pornire sunt cuprinse intre intre 13.890 si 21.836 euro, TVA inclus
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua generatie a modelului Seat Leon SC este acum disponibila la vanzare si pe piata auto din Romania, la un pret de pornire de aproximativ 13.890 euro - pret caracteristic versiunii Reference cu motorizare 1.2 TSI de 86 cai putere.

Dezvaluit in premiera mondiala in primavara acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, noul Seat Leon Sports Coupe poate mandri cu aceleasi picanterii estetice precum versiunea in cinci usi, doza de atractivitate injectata de designerii constructorului spaniol crescand insa simtitor odata cu disparitia portierelor spate si alungirea celor fata.

Seat Leon SC - Galerie Foto

Pe scurt, intr-o alta ordine de idei, automobilul constructorului spaniol se remarca printr-un aspect placut privirii si, multumita platformei sale modulare MQB aflate la baza, ar trebui sa se si conduca la fel de bine precum arata, la indeplinirea acestui obiectiv urmand a contribui si gama de motorizari formata exclusiv din propulsoare supraalimentate, ce ofera puteri cuprinse intre 86 si 184 CP.

Seat Leon SC - Galerie Foto

Desi noul Seat Leon Sports Coupe promite sa impresioneze in special prin eficienta - de exemplu, versiunea 1.6 TDI de 105 CP cu sistem Start&Stop si cutie DSG in sapte rapoarte promite sa consume numai 3.9 litri de carburant la 100 de kilometri, ultima generatie a modelului iberic nu dezamageste nici atunci cand vine vorba de performanta. Ba din contra!

Seat Leon SC - Galerie Foto

Echipat cu un propulsor 1.8 turbo de 180 cai putere si o transmisie DSG cu sapte rapoarte, noul Seat Leon FR are nevoie de numai 7.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, in timp ce viteza sa maxima urca pana la pragul celor 224 kilometri pe ora. De asemenea, acelasi Seat Leon FR poate fi comandat si intr-o varianta diesel, ce ascunde sub capota un 2.0 TDI de 184 CP si 380 Nm care, impreuna cu o cutie manuala, ofera atat o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 7.5 secunde, cat si o viteza maxima de 228 km/h.

Seat Leon SC - Galerie Foto

Revenind la preturi, cea mai noua generatie a modelului Seat Leon SC este acum disponibila la vanzare pe piata auto din Romania la sume cuprinse intre 13.890 (echipare Reference, 1.2 TSI de 86 CP) si 21.836 euro (echipare FR, 1.8 TSI de 180 CP).

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (61) Poze Seat Leon SC - Galerie Foto
mai multe