Cat de accesibil este mai exact..."cel mai accesibil AMG" din istorie? Pretul noului A35 AMG in Romania

Cat de accesibil este mai exact..."cel mai accesibil AMG" din istorie? Pretul noului A35 AMG in Romania
  • Mercedes a publicat lista de preturi pentru noul A35 AMG
  • Motorul de 2.0 litri turbo dezvolta 306 cai putere
  • Masina atinge 100 de km/h in 4.7 secunde
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a publicat lista de preturi pentru noul A35 AMG. Momentan, pe piata din Romania hot-hatch-ul are un singur rival, BMW M140i, avand in vedere ca Volkswagen Golf R si Audi S3 sunt scoase din configuratorul marcilor.

Nemtii de la Mercedes-Benz au venit la Paris cu o gramada de modele, inclusiv noul A-Class, B-Class, crossover-ul GLE sau noul GT4. Desigur, toata atentia a furat-o hot-hatch-ul A35 AMG, un rival pentru Volkswagen Golf R, Audi S3 si BMW M140i, care este in acelasi timp si cel mai accesibil model AMG din istoria brand-ului.

Mercedes-AMG A35

Cat de accesibil te intrebi? Ei bine, acum putem sa-ti raspundem la aceasta intrebare pentru ca Mercedes tocmai a publicat lista de preturi, aferenta inclusiv pietei din Romania.

Fara sa o mai lungim, noul Mercedes-AMG A35 pleaca de la 47.838 de euro si vine in standard cu jante de 18 inch, tapiterie Artico/microfibra sistem de climatizare automata Thermatic, scaune sport, volan sport imbracat in Alcantara, asistent activ pentru mentinerea benzii de circulatie, asistent pentru limita de viteza, tempomat, centuri de siguranta rosii, camera video pentru marsarier, asistent activ la franare, faruri cu halogen, lumini de zi LED, suspensie sport si sistemul Connect 20.

Mercedes-AMG A35

Asa cum bine stii, sau daca nu, afli acum, hot-hatch-ul nemtilor ascunde sub capota un propulsor turbo de 2.0 litri, care produce 306 cai putere intre 5.800 si 6.100 de rotatii pe minut si 400 Nm cuplu intre 3.000 si 4.000 rpm. Transmisia automata AMG Speedshift cu 7 trepte si sistemul de tractiune integrala AMG Performance 4Matic se asigura ca masina sprinteaza pana la 100 de km/h in 4.7 secunde.

Mercedes-AMG A35

Viteza maxima este, desigur, limitata electronic la 250 de km/h. Nu ca te-ar deranja, avand in vedere ca in Romania poti circula legal cu maxim 130 de km/h.

Ca de obicei, Mercedes le pune clientilor la dispozitie si o versiune AMG A35 Edition 1. Aceasta aduce, printre altele, tapiterie piele/microfibra, scaune AMG Performance, vopsea Denim, folie de protectie, ornamente AMG, volan AMG Performance imbracat in Nappa si jante cu diametrul de 19 inch.

Mercedes-AMG A35

La fel ca si in cazul celorlalte modele AMG, versiunea Edition 1 va fi disponibil numai in primele 12 luni de productie.

Mercedes-AMG A35

Mercedes-AMG A35

Mercedes-AMG A35

Mercedes-AMG A35

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes-AMG A35
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Noiembrie 2018