Ce parere ai despre un Range Rover Evoque Cabriolet?

Ce parere ai despre un Range Rover Evoque Cabriolet?
  • A fost vazut un prototip in teste
  • Masina este bazata pe varianta in 3 portiere
  • Noul model s-ar putea lansa in varianta de serie in 2015
Distribuie pe Facebook

Va mai aduceti aminte de Nissan Murano decapotabil? Adica un SUV premium care s-a vandut in numar mic dincolo de ocean, fara sa aiba succes? Iata ca si la nivel european, Land Rover vrea sa intre pe acest segment foarte putin explorat cu un Evoque Cabrio.

Producatorii din ziua de azi sunt tot mai disperati sa castige cursa in descoperirea unor caroserii noi. Daca in randul vehiculelor mici, acelasi model se vinde astazi in varianta sedan, coupe, cabriolet, GT sau Gran Coupe, iar numarul acestora tot creste, iata ca si in randul SUV-urilor trebuie sa gandim... deschis. Unui SUV ce-i poti face? Il faci cu 3 sau 5 portiere, ii pui bena sau nu si cam atat. Ei bine, nu.

Iata ca Land Rover se gandeste la un Evoque decapotabil. Cam la fel cum s-a intamplat cu Murano-ul de acum cativa ani, care a fost primul si ultimul SUV cu plafon textil, complet decapotabil. Dar nu degeaba a fost si ultimul: pentru ca vanzarile au fost sub asteptari. Iata insa ca Land Rover cu al lor Range Evoque se pregateste sa intre din nou pe aceasta piata. Deja, a fost surprins in teste un Evoque decapotabil care a fost realizat pe baza versiunii in 3 usi.

Insa deja, Range Rover a prezentat o masina Evoque Concept fara plafon tocmai in 2012. Asadar, se pare ca acel concept se va materializa intr-un vehicul complet nou ce se va lansa in 2015. Si, se pare, masina nu va fi rezervata unei anumite piete, ci intregului mapamond. Bani sa ai. Este de asteptat ca pretul de pornire pentru un Evoque decapotabil sa fie cu 30% mai mare decat versiunea Coupe. In plus, odata cu lansarea acestui SUV interesant, Land Rover va mai inaugura si noile motoare cu 4 pistoane din gama Ingenium. Cert este ca la anul, pe vremea asta, cineva va fi nevoit sa ridice plafonul textil si sa dea drumul la caldura...

Range Rover Evoque CabrioRange Rover Evoque Cabrio

Range Rover Evoque Cabrio

Range Rover Evoque CabrioRange Rover Evoque Cabrio

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Range Rover Evoque Cabrio
mai multe