Ce preturi are noua Kia pro_cee'd GT in Romania

Ce preturi are noua Kia pro_cee'd GT in Romania
Producatorii coreeni de la Kia au lansat si pe piata din Romania noul model pro_cee'd GT, care aduce o putere de 204 CP si un pret de pornire de 20.650 de euro.
Distribuie pe Facebook

Noul model Kia pro_cee'd GT si-a facut lansarea mondiala in aceasta primavara, la Salonul Auto de la Geneva. Specialistii auto spun insa ca noul Kia pro_cee'd GT este destul de modest in comparatie cu alte modele din aceeasi categorie, precum Volkswagen Golf, Renault Megane RS, Ford Focus ST, Mazda3 MPS si Opel Astra OPC.

Kia pro_cee’d GT

Noul model pro_cee'd GT are un motor turbo de 1.6 litri, ce dezvolta 204 cai-putere, si are un cuplu motor de 265 Nm. Astfel, noul hot-hatch de la Kia poate sa ajunga la viteza de 100 de km/h in doar 7,7 secunde. De asemenea, noul Kia pro_cee'd GT vine si cu un design mult mai agresiv, cu un eleron mai mare, cu proiectoare in forma de fagure si lumini de tip LED.

Kia pro_cee’d GT

Desi pleaca de la pretul de 20.650 de euro, coreenii de la Kia ofera in aceasta perioada o promotie in care noul model poate fi achizitionat la pretul de 19.650 de euro, iar prin programul Rabla pro_cee'd GT poate costa chiar si 18.150 de euro.

Kia pro_cee’d GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Kia pro_cee’d GT
mai multe