Kia pro_cee’d GT - Atac la Volkswagen Golf GTI

Kia pro_cee’d GT - Atac la Volkswagen Golf GTI
Asteptarea a luat sfarsit! Sud-coreenii de la Kia au dezvaluit astazi primele fotografii si informatii oficiale cu privire la noul pro_cee’d GT, un automobil cu care constructorul asiatic are de gand sa concureze magnificul Volkswagen Golf GTI.
Distribuie pe Facebook

Urmand a debuta in premiera mondiala in primavara acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul Kia pro_cee’d GTse bucura de prezenta unui propulsor turbo de 1.6 litri, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 204 cai putere si 265 Newton-Metri. Se adauga pe lista cu specificatii tehnice si un sistem de tractiune fata, plus clasica transmisie manuala cu sase rapoarte, iar primii 100 km/h vin dupa aproximativ 7.9 secunde.

Kia pro_cee’d GT

Intr-adevar, poate ca nu avem chiar acelasi nivel de performanta precum cel livrat de actualul Volkswagen Golf GTI, insa trebuie apreciat totusi efortul constructorului sud-coreean. Pana la urma urmei, modelul pro_cee’d GT reprezinta primul hot-hatch si, speram noi, nu ultimul, din istoria recenta a celor de la Kia.

Kia pro_cee’d GT

Pe plan estetic, cea mai noua creatie a companiei asiatice se remarca prin aspectul exterior puternic, scos in evidenta de partea frontala echipata cu grile de tip fagure, prize uriase de aer si, nu in ultimul rand, cu lumini de tip LED. De asemenea, nu vor fi trecute cu privirea nici jantele de 18 inci ce ascund etriere finisate in rosu, lista cu atractii vizuale incheindu-se intr-un final cu eleronul pentru plafon si evacuarea dubla.

Kia pro_cee’d GTKia pro_cee’d GT

In ceea ce priveste aspectul interior, noul Kia pro_cee’d GT impresioneaza prin volanul cu design in trei spite si scaunele fata semnate Recaro, imbracate intr-o tapiterie de piele neagra cusuta cu ata contrastanta, de culoare rosie.

Kia pro_cee’d GTKia pro_cee’d GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Kia pro_cee’d GT
mai multe