Ce se intampla cu masina care concureaza cu Dacia Logan. Anuntul facut de compania producatoare

Ce se intampla cu masina care concureaza cu Dacia Logan. Anuntul facut de compania producatoare
  • Fiat lanseaza doua noi versiuni in gama Tipo
  • Varianta Mirror vizeaza publicul devorator de tehnologie
  • Modelul Street aduce un plus de sportivitate
Distribuie pe Facebook

Lansata pe piata in urma cu aproximativ trei ani, ca o alternativa la modelele Dacia Logan si Sandero, gama Fiat Tipo s-a imbogatit zilele acestea cu doua noi versiuni de echipare.

Prima dintre acestea, varianta Mirror are ca principala misiune cucerirea publicului devorat de sisteme de tehnologie, fapt caruia i se datoreaza prezenta pe lista cu dotari standard a sistemului de infotainment Uconnect.

Conform informatiilor publicate de compania italiana in urma cu doar cateva momente, solutia respectiva integreaza atat un display tactil cu diagonala de sapte inch, cat si conectivitate Apple CarPlay / Android Auto.

Fiat Tipo Mirror si Street

Fiat Tipo Mirror si Street

Din punct de vedere estetic, noul Fiat Tipo Mirror impresioneaza in special prin detaliile cromate omniprezente la nivelul caroseriei, care contrasteaza puternic nuanta Venezia Blue creata special pentru aceasta echipare.

Ultima, dar nu cea din urma versiune proaspata a modelului italian va fi comercializata sub indicativul Street si vizeaza clientii tineri cu buget redus, prin oferirea unor elemente suplimentare in cadrul meniului estetic.

Este vorba, mai precis, despre grile frontale, capace ale oglinzilor retrovizoare, manere pentru portiere - interioare / exterioare, si jante din aliaj cu diametrul pe 16 inch finisate exclusiv intr-o nuanta de negru.

Ambele variante de echipare ale modelului Fiat Tipo Mirror vor fi disponibile cu motoare de 95 si 120 CP, atat pe benzina, cat si pe motorina, care indeplinesc noile norme de poluare WLTP, potrivit companiei italiene.

Totodata, se mai precizeaza in comunicatul de presa publicat in urma cu doar cateva momente, clientii vor avea la dispozitie trei optiuni diferite pentru caroserie: sedan, break si, nu in ultimul rand, hatchback.

Fiat Tipo Mirror si Street

Fiat Tipo Mirror si Street

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Fiat Tipo Mirror si Street
mai multe