Cea mai asteptata masina de la Volkswagen a ajuns mai devreme pe internet. Acesta este noul Arteon Shooting Brake!

Cea mai asteptata masina de la Volkswagen a ajuns mai devreme pe internet. Acesta este noul Arteon Shooting Brake!
  • Cea mai asteptata masina de la Volkswagen a ajuns mai devreme pe internet
  • Acesta este noul Arteon Shooting Brake!
  • Pe piata din China, mult anticipatul break cu alura de coupe va oferi doua motorizari 2.0 turbo TSI
Distribuie pe Facebook

Pe piata din China, mult anticipatul break cu alura de coupe va oferi doua motorizari 2.0 turbo TSI, dintre care una cu 220 CP sub capota.

Dupa zile, saptamani si chiar luni intregi de mister, primul Volkswagen Arteon Shooting Brake din istorie se vede nevoit sa renunte la toate secretele sale de ordin estetic. De vina pentru aceasta situatie sunt cateva imagini exterioare ale versiunii ce urmeaza a fi comercializata pe piata din China, ajunse pe internet mai devreme decat trebuia.

Noua masina, ce va sosi in showroom-urile companiei din tara asiatica incepand cu luna viitoare, potrivit celor mai recente zvonuri si informatii neoficiale, are o lungime 4.869 de milimetri si vine cu un ampatament de aproape 2.85 metri.

Sub capota, aparent, clientii vor putea alege intre doua benzinare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, dintre care una cu 220 CP sub capota. Varianta de baza, in schimb, va fi nevoita sa se multumeasca cu "doar" 186 de cai putere in compartimentul motor - si aceasta in ciuda inscriptiei 330 TSI afisate la nivelul hayon-ului.

In ceea ce priveste disponibilitatea primului Volkswagen Arteon Shooting Brake pe taram european, ei bine... masina respectiva va debuta oficial peste aproximativ o saptamana, cu ocazia unui eveniment special organizat in ziua de 24 iunie.

Cum va arata versiunea comercializata pe pietele de pe Batranul Continent, dar si ce motorizarii vor avea de-aceasta data cumparatorii la dispozitie vom afla chiar miercurea viitoare. Tot atunci vom face cunostinta, cu putin noroc, si cu noul Arteon Facelift, dar si cu mult anticipatul Arteon R, ce va oferi un benzinar 2.0 turbo cu 333 CP in total.

Volkswagen Arteon Shooting Brake - Prima poza

Volkswagen Arteon Shooting Brake - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe