Cea mai avansata Skoda din istorie trimisa intr-o calatorie de 1.500 de km chiar inainte de lansare

Cea mai avansata Skoda din istorie trimisa intr-o calatorie de 1.500 de km chiar inainte de lansare
  • Skoda se pregateste sa lanseze noul Karoq
  • Crossover-ul a plecat deja spre Stockholm
  • Momentul a fost imortalizat printr-un nou video oficial
Distribuie pe Facebook

Prototipul Skodei Karoq a pornit spre Stockholm, Suedia, unde urmeaza sa fie lansat oficial diseara. Momentul a fost imortalizat printr-un nou video oficial, chiar inainte ca inlocuitorul lui Yeti sa porneasca in aceasta calatorie de 1.500 de kilometri.

Constructorul ceh de automobile a fost foarte activ pe internet in ceea ce priveste noul sau model, crossover-ul Karoq. Insa momentul mult asteptat a sosit intr-un final, iar pentru marea lansare care va avea loc diseara, Skoda a trimis inlocuitorul lui Yeti intr-o calatorie de 1.500 de kilometri, pana la Stockholm.

Privit ca cel mai avansat model care a parasit vreodata uzina din Mlada Boleslav, Karoq va putea fi achizitionat incepand cu cea de-a doua parte a anului. Asa cum era de asteptat, noul crossover se inspira foarte mult din look-ul fratelui sau mai mare Kodiaq, iar gama de motorizari va fi compusa din cinci unitati (doua pe benzina si trei diesel-uri), cu capacitati cilindrice cuprinse intre 1.0 si 2.0 litri.

In functie de motorizare, noua Karoq vine cu o transmisie manuala cu sase trepte, sau cu una automata DSG cu sapte rapoarte. Tractiunea integrala este inclusa pe lista de optionale si este disponibila impreuna cu propulsorul de 2.0 litri TDI.

Distribuie pe Facebook
mai multe