Cea mai ieftina limuzina de la Mercedes costa in cea mai scumpa versiune mai mult decat ti-ai putea imagina vreodata

Cea mai ieftina limuzina de la Mercedes costa in cea mai scumpa versiune mai mult decat ti-ai putea imagina vreodata
  • Noul Mercedes A-Class Sedan porneste in Romania de la 31.130 de euro
  • Versiunea de baza ofera o motorizare 1.3 turbo cu 163 CP sub capota
  • Cel mai scump exemplar ajunge la 70.000 de euro cu toate optiunile bifate
Distribuie pe Facebook

Aproape 30.000 din totalul celor 68.799 de euro reprezinta doar... dotari si echipamente optionale.

Dezvelit oficial la mijlocul verii, primul A-Class Sedan din istorie a dat buzna zilele acestea in configuratorul de pe site-ul Mercedes Romania. Cel mai ieftin model disponibil la vanzare pe piata locala - A 200, porneste de la 31.130 de euro si propune o motorizare 1.3 turbo.

La polul opus regasim versiunea A 250 4Matic, cu un pret de plecare de 39.686 de euro. In schimbul respectivei sume de bani, clientul primeste un propulsor pe benzina de doi litri si 224 CP, o cutie automata de tip 7G-DCT, plus celebrul sistem de tractiune integrala 4Matic.

Echiparea standard cuprinde faruri cu halogen si lumini de zi cu tehnologie LED, climatizare automata THERMATIC, dar si padele pentru schimbarea vitezelor. Fara costuri suplimentare sunt oferite si tempomatul sau asistentul activ pentru mentinerea benzii de rulare.

Pentru persoanele care isi doresc ceva mai mult decat atat, primul A-Class Sedan din istoria Mercedes vine inclusiv cu o larga paleta de dotari optionale. Un prin exemplu in acest sens il reprezinta pachetul Premium Plus, care contribuie la nota de plata cu 5.587 de euro.

Afisajul pe parbriz, incalzirea auxiliara si jantele din aliaj in cinci spite, cu diametrul pe 18", cresc pretul final cu alte 3.300 de euro. Apoi avem pachetele Progressive extins (2.826 de euro), FIT & HEALTHY Extins (2.975 de euro) si de asistenta la conducere (1.796 de euro).

In plus costa si scaunele multicontur, instalatia audio de la Burmester, dar si vopseaua alb Digital. Contracost sunt oferite si airbag-urile laterale pentru locurile din spate, telefonia multifunctionala, geamurile cu tenta inchisa ori carligul de tractare cu functie ESP dedicata.

Mai in gluma, mai in serios, clientul care bifeaza toate optiunile versiunii A 250 4Matic vor avea de achitat aproape 30.000 de euro peste pretul de baza. Drept urmare, totalul se ridica la suma de 68.799 de euro, cu peste 7.000 de euro mai mult decat cel mai ieftin C43 AMG.

Important de mentionat: Fotografiile din acest material nu reflecta modul in care arata cel mai scump Mercedes A-Class Sedan.

Mercedes A-Class Sedan

Mercedes A-Class Sedan

Mercedes A-Class Sedan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (60) Poze Mercedes A-Class Sedan
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Octombrie 2018