Cea mai ieftina masina de la Audi, la vanzare si in Romania. Care sunt preturile in acest moment

Cea mai ieftina masina de la Audi, la vanzare si in Romania. Care sunt preturile in acest moment
  • Noul Audi A1 porneste in Romania de la 20.290 de euro
  • Clientii au la dispozitie patru versiuni de motorizare
  • Propulsia este asigurata exclusiv de unitati TFSI
Distribuie pe Facebook

Clientii vor avea la dispozitie nu mai putin de patru versiuni diferite de motorizare, insa niciuna dintre acestea nu se va putea lauda cu un motor diesel sub capota.

La mai bine de sase luni de la prima ei aparitie in fata publicului larg, cea de-a doua generatie a subcompactei Audi A1 a fost lansata si pe piata auto din Romania. Preturile de vanzare pornesc de la doar 20.290 de euro, astfel ca avem de-a face cu cea mai ieftina masina din portofoliul companiei germane.

Dupa cum precizam inca de la inceputul acestui material, clientii vor avea la dispozitie patru versiuni diferite de motorizare, fiecare acompaniata de catre un propulsor turbo pe benzina.

Noul Audi A1

Noul Audi A1

Noul Audi A1

Comercializat alaturi de indicativul 25 TFSI, modelul de baza mizeaza pe o unitate cu trei cilindri in linie si capacitatea de un litru, a carei putere maxima nu depaseste 95 CP. Fisa tehnica este completata de o cutie manuala echipata numai cu cinci trepte de viteza si, deloc surprinzator, doar un sistem de tractiune fata.

Aceeasi unitate cu trei cilindri in linie si capacitatea de un litru insoteste inclusiv varianta 30 TFSI insa, in cazul de fata, valorile motorului in cauza se ridica la 116 CP si 200 Nm, spun cei de la Audi.

O alta diferenta este data de faptul ca transmisia manuala regasita in dotarea standard numara sase rapoarte. In plus, versiunea anterior amintita este disponibila la vanzare si impreuna cu o cutie automata, care umfla nota minima de achitat cu aproape 1.800 de euro - 1.770 de euro, daca este sa fim precisi.

Intr-un final, clientii celei de-a doua generatii a subcompactei A1 vor mai putea opta si pentru un model 35 TFSI, animat de un benzinar 1.5 turbo cu patru cilindri in linie si 150 de cai putere.

Un benzinar turbo cu patru cilindri in linie se regaseste inclusiv sub capota variantei 40 TFSI, care scoate 200 CP dintr-o capacitate de doi litri. Important de adaugat, motorizarea in cauza este oferita numai pe echiparea de top S line si exclusiv in compania unei transmisii automate de tip S tronic.

Noul Audi A1

Noul Audi A1

Noul Audi A1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Noul Audi A1
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Ianuarie 2019