Cea mai ieftina masina de la Mazda a primit un facelift major si este mai simpatica ca oricand

Cea mai ieftina masina de la Mazda a primit un facelift major si este mai simpatica ca oricand
  • Cea mai ieftina masina de la Mazda a primit un facelift major...
  • ... si este mai simpatica ca oricand
Distribuie pe Facebook

In functie de echiparea aleasa, cumparatorii vor putea experimenta, fie in standard, fie doar optional, si o pereche de scaune incalzite. Plus un sistem de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg acum mai bine de opt ani, inca din 2014, actuala Mazda2 se apropie negresit - cu pasi mari si repezi, de momentul in care va parasi definitiv, odata pentru totdeauna, linia de productie. Acesta este, oarecum inutil de adaugat, si principalul motiv pentru care simpatica masina de oras a primit - zilele acestea, o noua varianta imbunatatita, respectiva versiune urmand sa isi intampine potentialii clienti in compania a doua nuante proaspete pentru caroseria in cinci portiere.

Mazda2 Facelift

Lista atractiilor exterioare cuprinde inclusiv o grila frontala restilzata subtil - oferita in compania unor detalii rosii ori galbene, dar si un spoiler spate modificat, pe cand reteta caracteristica departamentului interior debuteaza cu un set de ornamente in culoarea Pure White, Mirror Black sau Mint. Odata ajunsi in cabina, viitorii pasageri vor mai descoperi - in functie de dotarile selectate anterior, si scaune cu functie de incalzire, climatizare automata, elemente din piele partial perforata.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic nu reprezinta - la momentul actual, decat o mare necunoscuta, lista misterelor continuand cu pretul de vanzare. Ce este drept, sefii de la Mazda au dezvaluit ca noua masina va ajunga pe strazi extrem de curand.

Mazda2 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mazda2 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2023