Cea mai ieftina masina de la Mercedes a primit un facelift major. Nemtii au anuntat acum cat costa in Romania noua versiune

Cea mai ieftina masina de la Mercedes a primit un facelift major. Nemtii au anuntat acum cat costa in Romania noua versiune
  • Cea mai ieftina masina de la Mercedes a primit un facelift major
  • Nemtii au anuntat acum cat costa in Romania noua versiune
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv scaune incalzite. Plus insertii de piele sintetica si ceasuri de bord digitale.

Prezentata publicului larg cu mai bine de opt saptamani si jumatate in urma - inca din prima parte a lunii octombrie, cea mai recenta iteratie a compactei oferite de nemtii de la Mercedes sub numele de A-Class are, incepand de vineri, si un pret de pornire. 35.890 de euro este, mai precis, suma minima pe care cumparatorii din Romania o vor avea de achitat, nota de plata urcand pana la 76.510 de euro - dupa cum se intampla in cazul variantei AMG A 45 S 4Matic+ cu motor turbo de 2.0 litri si 421 de cai putere.

Mercedes A-Class Facelift

Disponibila sub indicativul A 180, versiunea de baza a gamei lansate special pentru a concura impotriva unor rivali precum Audi A3 beneficiaza - in schimb, doar de un propulsor cu o capacitate cilindrica de 1.332 de centimetri cubi si 136 CP. Acestuia i se alatura, important de mentionat, un sistem mild-hybrid la 48 de volti, sinonim cu un plus temporar de 14 cai putere, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 8.8 secunde, potrivit fisei cu specificatii tehnice.

Reteta caracteristica celui mai accesibil A-Class continua - conform configuratorului destinati pietei din Romania, cu o echipare standard care cuprinde inclusiv jante cu diametrul de 16 inch, realizate din aliaj. Fara costuri suplimentare sunt oferite - de asemenea, si luminile de zi cu tehnologie LED, accentele din piele sintetica, camera pentru marsarier, instrumentele de bord digitale, volanul cu trei spite, instalatia de climatizare cu reglare automata, scaunele cu functie de incalzire, transmisia DCT cu sapte rapoarte.

Varianta imbunatatita a modelului conceput pentru a concura impotriva unor rivali precum Audi A3 se vinde, zilele acestea, in diferite savori si arome, printre optiunile puse la dispozitia clientilor regasindu-se - totodata, si un A 200 cu pachetul tehnic de pe A 180, dar pana la 177 CP. Din peisaj nu lipsesc insa nici unitatile de 2.0 litri - atat pe benzina, cat si motorina, cu si fara asistenta electrica, deopotriva, menite sa dezvolte 116 (A 180 d), 150 (A 200 d), 204 (A 220 4Matic), 190 (A 220 d), 218 (A 250 e), 238 (A 250 4Matic), 320 de cai putere (AMG A 35 S 4Matic).

Mercedes A-Class Facelift

Mercedes A-Class Facelift

Mercedes A-Class Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Mercedes A-Class Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Decembrie 2022