Cea mai ieftina masina de la SEAT a primit un facelift. Cat costa in Romania noua versiune

Cea mai ieftina masina de la SEAT a primit un facelift. Cat costa in Romania noua versiune
  • Cea mai ieftina masina de la SEAT a primit un facelift
  • Cat costa in Romania noua versiune
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri Full LED ECO. Plus display central cu diagonala de 8.25 inch.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ 14 saptamani - la jumatatea lunii aprilie, mult anticipata versiune imbunatatita a gamei oferite sub numele (de) SEAT Ibiza a fost lansata recent - zilele acestea, si pe piata din Romania. La un pret de vanzare care porneste de la 15.340 de euro, potrivit configuratorului oficial.

In configuratia de baza Reference 1.0 TSI, noua masina combina un motor turbo cu trei cilindri in linie, de un litru si 95 de cai putere, cu o transmisie manuala in cinci rapoarte - plus un sistem de tractiune fata. Drept urmare, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza 10.9 secunde.

SEAT Ibiza Facelift

SEAT Ibiza Facelift

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri Full LED ECO si display central cu diagonala de 8.25 inch - dupa cum precizam, de altfel, si anterior, insa din peisaj nu lipsesc nici jantele din otel cu diametrul de 15 inch, limitatorul de viteza, geamurile fata actionate electric. Sau aerul conditionat cu reglare manuala - printre altele.

Cea mai ieftina masina din actuala gama SEAT este oferita - spre comercializare, pe piata din Romania in patru niveluri diferite de echipare: Reference, Style, Xcellence si FR. Sub capota, clientii nu au la dispozitie decat doua motoare turbo, ambele pe benzina, cu trei sau patru cilindri.

Noua Ibiza Facelift a pregatit - mai exact, un 1.0 TSI cu 95 ori 110 CP pe puntea fata, disponibil alaturi de o transmisie manuala in cinci, respectiv sase rapoarte. In plus, aceeasi versiune de 110 CP poate fi comandata si impreuna cu o cutie automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj - potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Daca vine vorba, in schimb, despre motorul turbo cu patru cilindri in linie, optiunea cu pricina consta intr-un 1.5 TSI - de 150 CP. Livrat in compania unei transmisii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj si capabil sa rezolve ecuatia 0 - 100 de kilometri pe ora in 8.1 secunde.

SEAT Ibiza Facelift

SEAT Ibiza Facelift

SEAT Ibiza Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze SEAT Ibiza Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2021