Cea mai ieftina masina de la SEAT a primit un facelift. Spaniolii nu ofera nici macar un singur motor TDI

Cea mai ieftina masina de la SEAT a primit un facelift. Spaniolii nu ofera nici macar un singur motor TDI
  • Cea mai ieftina masina de la SEAT a primit un facelift
  • Spaniolii nu ofera nici macar un singur motor TDI
Distribuie pe Facebook

Versiunea imbunatatita a gamei Ibiza a pregatit, in schimb, o unitate 1.0 TGI pe gaz natural comprimat.

Prezentata publicului larg acum mai bine de patru ani, cu ocazia editiei din 2017 a celebrului Geneva International Motor Show, cea mai recenta generatie a masinii pe care compania SEAT o comercializeaza sub numele de Ibiza a primit, saptamana aceasta, un facelift menit sa creasca numarul de unitati comandate de clienti.

Dezvelita oficial la mijlocul lunii aprilie, in cursul zilei de ieri, versiunea imbunatatita a gamei construite pe platforma MQB-A0 dezvoltata de Grupul Volkswagen nu vine cu niciun motor diesel sub capota.

SEAT Ibiza Facelift

SEAT Ibiza Facelift

SEAT Ibiza Facelift

Noua Ibiza Facelift va fi disponibila, la vanzare, doar alaturi de unitati pe benzina, de 1.0 sau 1.5 litri, cu numai trei ori patru cilindri in linie, care vor livra rotilor aflate pe puntea fata puteri maxime cuprinse intre 80 si 150 de cai. Asa cum precizam si anterior, SEAT a pregatit si un propulsor pe gaz natural comprimat: 1.0 TGI 90 PS.

In ceea ce priveste partea estetica, versiunea imbunatatita a masinii construite pe platforma MQB-A0 nu aduce, cel putin la nivel de exterior, decat mici modificari in dreptul jantelor si al logo-urilor.

Totodata, facelift-ul aplicat gamei pe care compania SEAT o comercializeaza sub numele de Ibiza se mai traduce si prin doua nuante proaspete pentru caroserie. La interior, in schimb, clientii vor descoperi, pe langa noile materiale si tapiterii, si guri de ventilatie redesenate si iluminate cu LED-uri, plus volan din piele Nappa.

Aceeasi versiune imbunatatita a gamei construite pe platforma MQB-A0 dezvoltata de Grupul Volkswagen a mai primit si instrumente de bord digitale, dar si un ecran central cu pana la 9.2 inch.

Reteta tehnologica a noii Ibiza Facelift cuprinde inclusiv cateva sisteme de asistenta oferite in premiera, care ii permit respectivului SEAT sa se conduca partial singur in anumite situatii. Pentru moment, nota de plata ramane un mister, comunicatul de presa anuntand doar data inceperii productiei: semestrul cu numarul trei.

SEAT Ibiza Facelift

SEAT Ibiza Facelift

SEAT Ibiza Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze SEAT Ibiza Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Aprilie 2021